Pengikut

11 Oktober, 2010

Mandi Manda @ WET WORLD RESORT AIR PANAS PEDAS

Acara mandi manda nie dh berlalu 3 bln lepas...
uihh dah basi pun but still nk share the pics gaks..
plan disaat akhir just wanna my prince hepi..
wet world yg plg hampir mana lagi lau x wet world pedas..
Let's GOoo..see the piccass..

my prince punyer larr hepi..

Mandi manda wif babah..
First time Danish nak masuk dlm float..
Dah masuk xnak kuar plaks..ahaks..

Berendam ngan babah lagii..mama mane..??

Berendam secara solo..chaiyok2 sayang..

 Ngee..ngee..jom mandi...

Pic ngan wan tp Danish leka tgk air..

 Lagii pic ngan wan..
Pic xsemenggah mama xyah lar publish..hikhik..

 alorr..anak mama dah ngantuk penat berendam..

last pic of my family..

* Plan this weekend nk g berendam lagii..Tmpt blum pilih lagii..tungguuu..

12 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

alynn..sabtu n ahad kami di gambang resort city..ade waterpark..tapi sbb g situ hanya utk bermalam tak dan nak g mandi2 sbb nak g kenduri kawen dah..
teringin gak g tempat2 camtu sure rafiq suka..eehee

NURUL berkata...

amboi danish suka sgt mandi main air ye. tak sabar tggu raina besar nak ajak dia mandi di pool gak

Fieza79 berkata...

wawahhh best nye berendam...hehee citer lama pon ttp tak basi nyer...

fieza ni dlm plan nk g Lost World Bukit Tambun ni...insyaallah kalo tk da pa esok nk g...

aLyNnZ berkata...

rose:btul rose budak2 nie mmg suker ngan air..sure rafiq hepi..

aLyNnZ berkata...

nurul:sekarang pun dah boleh rasanya nak bwk raina g pool mesti raina suker..tp main air kt tepi2 jew larr..sure raina xcited..

aLyNnZ berkata...

fieza79:wahh nama tmpt tu pun dh best..lost world bunyi cam adventure nanti jgn lupe share pic tau..fieza nak g esok..? cuti ker..?anak2 xskolah ker..?

maszmadi berkata...

uish!! mandi saje.....
hm, mane la mata danish tu... isk geram tul, open house kraf ritu x jumpa pon kan.....

NURUL IZZA berkata...

rs semalam dh letak komen, pasai ape xde lak.xpela

gmbr 1st tu mcm iman sengih.sepetttttttt sgt!! suke~~

wahida berkata...

saya pun suka mandi air panas...best!!!

JMY berkata...

haha tempat satu ni blm g lagi bwk anak - anak.. nak pergi jugak lah..

aLyNnZ berkata...

maszmadi:ha'ah danish suker mandi manda..last weekend kami g mandi manda lagii...hikhik cuaca panas dgn mata yg xbrp nk besar hasilnyer gitu larr...

aLyNnZ berkata...

nurul izza : btul tu izza..mmg sama lebey kurang cam iman sengih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...