Pengikut

28 Disember, 2010

Danish @ Opis Mama

Danish, first time @ opis aku..
Niat hati yg lama dah aku pendamkan..
Tiap kali diarahkan bertugas sabtu n ahad..
Nak bwk xnak...nak bwk xnak..
Akhirnya sampai juga Danish..
Dari pagi kul 10 pai lar kul 6..
Jom layan aksi2 Danish snap wif my cikai phone..

cenyum cayunk..

Alahai..skema nyer bergambo..
Warna kemeja dah sama warna ngan background blkg..

Boss tecik..

Hahaa...sib baik ada Upin Ipin..
Sambil berteman kan...

Candu Danish...Uppss
Layan kan jew lar..

So, far Danish lasak mmg lar lasak tp stil bley handle lagi..
Pasni if ada kesempatan mama bwk danish lagi k..

8 ulasan:

NURUL berkata...

dah besar danish. layan upin ipin kusyuk je

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

salam alynnz lama tak nmpk..
waaa besdia ikut mama dia..
behave sgt2 kan..gud boy!

sy pon if sabtu ahad keje, pernah bawak mai sini..tapi since dah bolh berjalan..mmg penat nak kejar rafiq ..uhuhu

wahida berkata...

hei dear! mana menghilang?

Ms.Gegirl berkata...

wahh..nasib baik ada upin ngn ipin. x la kebusanan danish kan ;)

aLyNnZ berkata...

nurul:ha'ah jap jew dah besar makin lasak..upin ipin fav cartoon..hehe..

rose:ha'ah lately alin quit bz..
bnyk stiry yg dah berkulat terperam..btul lar rose anak teruna biler dah besar lain mcm nyer lasak kesana kemari tp alin xslim2 gaks..hehe

aLyNnZ berkata...

wahida: hi! xkemana pun..tp bz sket..

ms gegirl: itu lar pasal sib baik nak gak danish tgk upin ipin lau xlangsung dia xnak dok diam..

yaya+frdz+auf berkata...

bagusnyaa dia kan...diam2 je kt situ.

NURUL IZZA berkata...

ish betul2 mcm muka Iman danish ni..even lain bapak n mak.hehe

sgt behave dia, kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...