Pengikut

23 Februari, 2012

HaSIL KaRYA TeRBaeKK...

Bukan kali pertama Danish memperlihatkan bakatnyer di dinding rumah..contohnyer rumah Wan mmg dah ada hasil karya terbaekk itew..kami kena alert lau Danish mintak pen kena cepat2 bg buku..al-maklum ler idea dtg xbg salam so, kena cepat2 buat lakaran sebelum idea tu ilang..ye tak ? (idea mahal tuu..)hikhik..apa nak buat cucu sorang nak marah xsampai hati..pendam jew lerr..itu hal kat umah wan..rumah sendiri pun sama ada gaks..tgh sibuk mengemas brg2 yg dibeli dr IKEA Danish terjumpa pencil free IKEA...kertas x plak danish jumpa..hurmm..apa lagi alynn dr dapur dah dpt dgr bunyi2 yg mencurigakan itew..

Haaaaa!!!! selamat dinding mama..Danish conteng!!!
Lepas alynn menjerit Danish lari keriangan g bahagian dining..conteng lagik!!
Sudahnyer rumah kami dah wallpaper free...Hubby kata biar lerr nanti pun kita nak cat rumah gak kan..? 
hubby kata nak beli cat yg boleh padam2 tuu..huh sejuk sket hatiiii...:)

Wallpaper dibahagian dining..

Wallpaper di bahagian Hall rumah..

p/s : Smlm berjaya rembat langsir ready made dgn harga yg berpatutan..warna merun..(sliding curtain merun..langsir tingkap pun merun..kc 3g Glass merah...) aduhh nape boleh lari warna tema nie padahal pemilik blog ini fanatik purple!!!

p/s : Semoga mak cepat sembuhhh..amin yarabbalalamin..

5 ulasan:

Amyra Chuari berkata...

nak jd pereka mcm mak dier gak kot...

maszmadi berkata...

erm, mana nak dapat wallpaper free mcm tu yerk.. bagus lah design nye... hehe

aLyNnZ berkata...

Myra-danish pereka cilik mencurahkan apa yg terlintas walau dimana berada..adoiaii fenin..

aLyNnZ berkata...

Xper k.mas bg jew alamat umah danish akan segera memberikan perkhidmatan terbaekk..

maszmadi berkata...

alynn ni link untuk cara update blog guna hp...

KLIK LINK INI

selamat mengupdate blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...