Pengikut

09 Mac, 2012

*Lunch Time...Hari Jumaat*

Salam Jumaat..lunch time 2 jam sengah aktiviti alynn n iman adalah jalan2 cari apa yg boleh ditelan utk menghilangkan bunyi keroncong asyik lapor jew perut..ntah biler ler akan terlaksana misi utk mengurangkan makan..haihhh..

Misi makan dah terlaksana..cam biasa ler menu pilihan kitaorg adalah Ayam Penyet @ Ampang Park.. dah keterlanjuran kat ampang park xkan nak mkn saje ye tak..? so kitaorg round2 cuci mata plak..hopefullt xder ler yg terberkenan dihati almaklumler tgh2 bulan nie..tapi dlm kami zip wallet rapat2 terlepas gak kami membeli sorang sepasang blous ala2 pujanbi..DAN..kami terjebak kat tempat jualan....


*BUKU*

DAN LAGIIII....
Haa..jenis buku kt bwh nie lebey sesuai utk kanak2 seusia Danish..rambang gak mata sib baik ruang jualan nyer xbrp besar, harga pun berbaloi2...

So, alynn berjaya rembat sesuatu utk Danish..
Ermm..Ala apsal ler pic ni jd potrait plak, korang excersize pale senget sket eh..?
colouring book Ben 10 dan 2 pocket story book..(kecik n mudah dibawa, tapi word jelas...)

p/s: Happy Weekend 
*Till Then*

1 ulasan:

maszmadi berkata...

wah..... mengaler ben10 la danish lepas ni yerk.. best best...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...