Pengikut

06 April, 2014

Gold Cost Morib 16-17 Mac 2014

Salam hujung minggu..
Smlm genap 36 weeks..
Alhamdulillah so far alynn n bb sihat..


Kali ni nak share cuti2 alynn sekeluarga
Di Gold Cost Morib..hajat our hero jugak..
Nak mandi kolam nak tido hotel..amboihh..
Dh pandai request nak tido hotel..sabo je ler..


Sehari semalam..mmg puas lar berendam sampai kecut..
masuk bilik berendam dlm jakuzi pulak..our hero mmg seronok lar kan..
time kami pergi tu belum start cuti sekolah so mmg selesa n privacy lar 
sbb tak ramai org pun yg mandi manda..

Pic kami sekeluarga..
Citer penuh tungguuu..

7 ulasan:

myfara FLK berkata...

teringin nak pergi...nantilah tgk dlm groupon ada jual voucher lagi tak..

aLyNnZ berkata...

g lar mai seronok tau..berendam pai lebamm..haha..owhh ritu husband akak booking direct dekat laman web gcm..semalam dpr rm145 sekali breakfast..

Tengku Fauziana berkata...

aryan suka sngt mandi masa g gold coast haritu..tiap kali nmpk pelampung ajak mandi pool..hihi

Lily@MamaZaraZareef berkata...

ohhh...dah 36 weeks yek..tak lama lagi nk deliver tu mesti tak sabar kan..hihihi..saya baru nk masuk 32 weeks nih..weken ni plan jalan2 last before deliver..hehehehe

Cho Zila berkata...

dah pi dulu .. teringin nak repeat sebab anak2 suka.. suka berendam...

Nor Iman Hashim berkata...

bestnyer x sabo nak tggu cite seterusnyer...cpt2 update taw lain...hehehehe

maszmadi berkata...

seronok kat sini kan alynn, aku dulu pi sebab kursus, tapi last day ajak hubby n aisha datang utk mandi kolam... dpt setengah hari je mandi kolam, tapi puas sebab orang tersayang gembira.. kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...