Pengikut

30 Julai, 2015

Salam Aidilfitri dr Alynn sekeluarga

Syukur alhamdulillah diberi kesempatan utk bertemu Ramadhan dan Syawal pd thn ini..
tiada kata yg dpt digambarkan apabila menyambut hari yg penuh kemuliaan bersama keluarga tersayang serta dpt memohon keampunan di atas segala kesilapan yg sengaja mahupun tidak disengajakan..

Alynn sekeluarga dgn rasa rendah diri memohon ampun dan maaf kepada sesiapa jua yg mengenali alynn juga kepada rakan2 blogger yg dikasihi, ampun maaf dipinta..

Ok dah taknak sedey2..apa warna tema raya korang thn ni? Tema warna alynn utk thn ni kami sebulat suara cewahh..memilih warne emerald green yeayy happy sgt sbb dpt jugak warna yg diidamkan..last year plan nak warna electric blue last sekali dpt warna yg tak brp nk blue haha..

Raya tahun ni turn beraya rumah mertua ku di Melaka..sebelum Syawal melabuhkan tirai alynn share pic raya raya pertama kami anak beranak..




Kredit to my anak buah sbb tlg amikkan pic famili maksu sekeluarga di petang raya hihi..
kena ada gambar kenangan sebagai memori indah dalam kehidupan..

2 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

cantekkk!
selamat hari raya :)

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

selamat hari raya alyn..cantek pic family tuh..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...