Pengikut

23 Ogos, 2015

Jom ke Ikea sale!!

Last week ke ikea dgn opismate..next week nyer ke ikea lagi dgn en hubby pulak..ada beberapa misi yg belum tercapai..plan nk beli alas kerusi dan meja dinding serbaguna..misi ke ikea hampir2 tak tercapai sbb ptg tu lepas kerja kl hujan lebat selebat nyer..en hubby yg amik alynn guna motor ke opis dan plan nk naik kereta ke ikea tergendala..3 kali berhenti ermm sabar je larr..

Selepas maghrib cek waze kalau jalan ke ikea jem maknanyer batal lerr huhu..tp waze map menunjukkan 20 minit ke ikea biar betul nii..en hubby ajak try kalau dipertengahan jalan jem kami terus blk seremban lerr jawabnyer..alhamdulillah jalan smooth ke ikea..masuk jew ikea org lain rilek kami laki bini menggigil kesejukkan gggrrrr..

Terkezutt sbb kebanyakkan brg sale habiss..brg2 yg kami tgk last week nyer habis dorang dah gantikan dgn brg lain..alas kerusi yg diidamkan pun habis ..semua warna licinnn..huwaaa..Meja dinding serbaguna ada itupun tinggal 3 ketul jew..

Dalam pada kehabisan satok brg2 sale 2 troly jugak alynn ngan hubby menolak ngeh..ngeh..dan bukan brg alin sorang taw..ada kiriman dari opismate kyt n iman juga dari adik dan mak..


Hasil tangkapan-
Meja dinding serbaguna rm179
Kerusi rm10
Gelas 6 unit rm3.50
Kotak buku
Hanger pink
Besi ampaian size kecil
Penyangkut S

Adik n mak-
Cermin panjang rm129
Jam dinding rm69
Pot kecil warna merah

#masokikeabasahkeluarikeakeringhaha

1 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

okeh, suka hashtag bawah tu hahaha!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...