Pengikut

22 November, 2010

I.T.U I.N.I A.I.D.I.L.A.D.H.A 2010

Salam Aidiladha..
N3 post yg hampir lapuk coz..
Aidiladha dah 6hr berlalu..
So, aidiladha kali nie di rumah mertua..
Happening n lebih meriah dgn kehadiran anak buah baru..
Zuriat ke 5 pasangan abg n akak ipar..
I.N.S.Y.I.R.AH  N.U.R D.A.M.I.A BINTI HALIM

Tgk baby nie teringat plak zaman Danish kecik2 dulu..
Time aku atau hubby pegang baby..
Danish mula mintak didokong gaks..(jealous..)
Merengek n mula cembeng..
Hihii..syg anak mama..

aku xcuti lama pun..
sehari sblm Aidiladha..
aku amik mc coz xlarat..
satu bdn sakit2..mulut penuh ngan ulser..
huhh..penangan BTN sungguh..
So, Aidiladha kali nie pun xbnyk pic yg dpt aku share..
Jom layan piccass..

m.y  f.a.m.i.l.y
(as usual danish cenyum gitu2 ajer..hihi)
kat dapur pun sempat lagii pose..

M.Y  H.E.R.O

~~Sekian Wassalam~~

6 ulasan:

NURUL IZZA berkata...

muka danish seperti Iman bilamana menengok di gmbr ke3.(entah pape ayat..)

p.s: alin, iza lg simpati pd wanita2 yg teraniya.. sbb byk dh tgk wanita sengsara dek lelaki xguna..doa mg2 kt dijauhkan

aLyNnZ berkata...

hehe biasa lar kita dah lama abis skolah dah lama xwat karangan..dulu2 ayat bombastik..

btul iza..amin moga kita dijauhkan dr perkara yg xelok..

shi3la berkata...

jangan la kater lapuk terasa ai tau..hahaha...sebab ai pon baru posting citer rayer..huhu

salam kenal yer..

NURUL IZZA berkata...

ALIN..PASAL iman punya susu tu..kat sini xde dutch lady.memang susu fresh milk dr ladang. mgkn dh pasteurized la kot. kata nurse kt sini bby lepas setahun kena minum susu fresh milk. nnt iza buat post pasal susu Iman

pasal melukis tu, iza memang bg crayon je.kadang bg pen juga tapi kena pantaula.bg crayon pun kdg masuk mulut jugak cuma iza akan perhatikan dia..dan ckp 'no' kalau dia nk masuk mulut

alin, pasal menyusu kena berhenti tu tak benar. ada pendapat ulamak - kdg bercanggah juga pendpt dia. alin blh rujuk di blog kak nini arinis.com/blog pasal ghibah ni.. ada stgh kata xelok, ada stgh kata harus. Tapi Rasulullah awal2 memang xbg menyusu tkt mudarat pd ibu tapi bila baginda ke parsi, dan melihat sebenarnya tiada apapun mudarat pd ibu..baginda tidak melarang. yg tu iza ingatla..apa2pun betulkan iza if salah.nnt iza search lg

aLyNnZ berkata...

izza : thanks izza coz sharing all this info yg sgt berguna..

aLyNnZ berkata...

shi3la : hihi..sori so ada geng lar alin..salam kenalan juga..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...