Pengikut

22 September, 2011

Blog Berlapuk lagii berkulatt..

Blog saper yg berlapuk n berkulat tuu..?Saper lagik lau x blog Puan Alynn nie haa...Adoiaii..hajat dihati nak jadikan blog kesayangan ibarat Diari Elektronik mcm x kesampaian daa..nak tempek gambar pun kena ada mood gak kan..? Ok lar cam ner pun alynn akan cuba meng hapdate citer2 yg basi (citer sblm pose..boley) utk di share (sharing is caring) n especially utk ingatan di masa hadapan..





p/s: Ggggrrrrrr.....Gggrrrrrr....
(seru semangar meng hapdate blog)

3 ulasan:

eB ezrin berkata...

xper, jenguk kami tau :)

maszmadi berkata...

tu lah..... tiap2 ari tunggu alynn nyer post n3, tp x kuar2 pon.. huhu

ape kata time semangat tengah menggunung tu kan, alynn buat n3 bebanyak n set jerk tarikh utk post, xder arr berkulat blog nie.. haha

akak sentiasa tunggu n3 dr alynn tau..

asparaguswhite berkata...

iyerlah..mananyerr..lama sangat daa..kalu cendawan dah ble makan ni kulapuk daa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...