Pengikut

23 September, 2011

Citer b4 Bulan Ramadhan...(Aquaria Part 1)

Sblm kedatangan bulan Ramadhan Al-Mubarak yg lalu pada 16 Julai 11 alynn n family ke Aquaria KLCC. Memandangkan anak bujang yg semakin membesar n semakin memahami apa itu dan apa ini membuat kan harga tiket masuk Aquaria sgt berbaloi..Kami bertolak seawal pagi n singgah breakfast kat RNR Nilai (pekena nasi lemak ummphhh)..Tujuan utama pun ke Aquaria so, later2 lar kami jln2 cuci mata @ Suria KLCC..Pengunjung time tu mmg ramai..ye larr time off day kan..

Alhamdulillah, hajat kami nak tgk demonstrasi bagi jerung mkn tercapai..tepat kul 3 terdengar pengumuman yg demonstrasi akan dijlnkan sebentar lagi..kebetulan pulak tmpt tu masih kosong so, kami anak beranak dpt larr tmpt duduk yg selesa..Selebihnyer biar piccass bercerita k...

Sebellum kami memulakan perjalanan..snap pic..

as usual anak bujang ku yg payah nak tgk kamera..

Pic kami bersama (agak gelap..hishh minah arab kt blkg tu plak buat terperanjat jew..)

 Ada berani..? lau berani sila larr pegang..act binatang2 nie x bahaya pun tp pd yg agak2 lemah semangat jd tukang snap pic sudaaa...

Dan lagiii..pic sblh kiri tu nak wat camner kan..danish lebey teruja nak tgk ikan kat blkg tuu..hikhik..

alahai anak mama..penat sgt ker..?

posing  nak mama plak..

n3 bersambung..

1 ulasan:

eB ezrin berkata...

bestyer... x pernah sampai lg. hu3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...