Pengikut

06 Oktober, 2011

First Time We @ IKEA

Last 2 weeks alynn n member2 opis telah memanja kan mata ke IKEA (syok tgk susunatur kat IKEA dpt memberi sumber inspirasi dekorasi rumah impian) hihi..Klau bgtau pun mesti korang x caye kan..? sebenarnyer ini adlh kali pertama alynn menjejakkan kaki ke IKEA..sblm nie hanya mendgr citer dr kwn2 jew..almaklum ler IKEA agak jauh dr rumah sewa alynn di Wangsa Maju n ditambah pula akrg alynn dah menetap di Seremban..Kunjungan alynn bersama member2 hanya rembat brg2 yg boley dimuat kan dlm bakul motor hubby..Beli lebey2 kang ada yg hubby soh junjung atas pala..hikhik..Selain ingin memanjakan mata tujuan kami ke IKEA adalah utk merasa keenakkan Meet Ball yg digembar gemburkan oleh K.Azza..Tapi waktu kami pg tu lunch hour so mmg beratur panjang..jeling2 jam ditangan, hissh xsempat daa nie so, kami tukar plan mkn Karipap IKEA, tp alynn x sempat nak snap pic..(errmmm..sedapp nyer..)

Semangat utk idea dekorasi n mencari keperluan utk rumah Impian kami membuat kan alynn pergi utk kali ke 2 bersama family..Ha kali nie g dgn hubby boley arr rembat lebey sket..smlm nyer alynn g dgn member hanya aim mana yg berkenan dihati..hikhik..alynn beli brg2 keperluan dapur jew..hubby survey2 brg kelengkapan rumah..ermm mmg rambang biji mata..lau ikutkan hati semua nak..nafsu sungguh..next time lau g lagi nak bwk mak, 4 sure mak suke..Lebey teruja anak teruna ku, Danish..Jom layan piccas..

Ha menan nie paling Danish suker..lau kat klinik sayang ku pun menan nie larr yg memlekakan Danish..

Abah prihatin, terus capai satu utk Danish..sayang kita sambung main kat umah yerr..?

Haa..benda alah nie pun Danish suker...

cer tgk harga sket..? RM 2++
mak aihh..x cukup budget lerr sayang..nanti eh lau ada rezeki babah belikan k..

Ni pun Danish suker gak..iyer larr dah nama pun budak2 sumer menan dia suker ye tak?
Simple tp tgk price...? hikkhik..

N last but not least...stlh penat berjalan tibe plak sesi mengisi perot yg dah mula berkeroncong..Kali nie dah nekad nak rasa gak meet ball kat IKEA..beratur panjang pun x per larr..alhamdulillah kali nie ada rezeki kami ..
tadaaa...pic x brp nak menarik tapi rasa nyerr pehhh...
ni larr menu kami ber 3 plus soft bun utk danish..

close up meet ball..terbaekk..

 p/s: nak g IKEA lagikkk....

5 ulasan:

as fadhli berkata...

amboi sukenya danish dpt main menan,,,

eB ezrin berkata...

meatball mmg terbaek... ms isu meatball dolo kluar eB sedih sbb dh byk mkn hu3

maszmadi berkata...

huhu lm x pi ikea.....

asparaguswhite berkata...

pas ni selalu lah agaknyer alin saving duit kat IKEA ni..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

sama lol ngan anak saya,
sampai part yg de menan dh x mo berganjak..
potom stim mak nk berwindow soping!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...