Pengikut

04 Oktober, 2011

Sambutan Aidilfitri 2011 @ Kraftangan

Act, still in raya posting..(ni arr akibatnyer peram story mory, org dah abih raya alynn xabih lagi update story pasal raya..layanzzz). Pd 24 Spt yg lalu tmpt alynn bekerja (Kraftangan Malaysia) tlh mengadakan sambutan Aidilfitri bagi meraya kan kedatangan Syawal bersama seluruh ahli keluarga warga kerja Kraftangan Malaysia..Alynn n family juga tidak ketinggalan memeriahkan majlis walaupun pada mulanyer x dpt nak bwk Danish coz dia demam pd mlm harinyer..pgnyer mcm tau2 jew mama n babah nak berjalan danish bgn awal..xsampai hati plak nak tinggalkan danish 4 sure danish melalak bagai nak rak..alynn bwk gak hero kesayangan selepas masukkan ubat montot utk kurangkan panas badan..Alhamdulillah Danish ok cuma batuk n selsema..tup2 esok nyer babah danish plak yg demam g klinik cek dpt mc..

Ok berbalik pd citer sambutan raya @ Kraftangan part yg plg x dpt alynn lupakan utk acara thn nie setiap bahagian dikehendaki membuat persembahan..aduhhh nie yg mak malasss nie..nak kena berlakon plak tuu..of coarse lar alynn pilih watak yg xder dialog..yess berjaya tapi lama kelamaan hasil perbincangan demi perbincangan ada gak dialog utk alynn n 2 lagi member yg konon nyer berlakon sebagai adik beradik..sib baik dialog nyer sket jew..hikhik..Ok larr jom layan piccas kami...

Posing @ gerai kami Bhgn Rekaan yg menghidangkan hidangan Arab iaitu Roti Arab...
dari kiri Alynn, Iman n k.aza

Posing lagik sblm majlis bermula.....

Pic alynn, Danish n Anis..

Pic Danish wif Babah...pic kami ber3 masih didlm simpanan photographer Kraf..aadusss...

pic di atas serba sedikit babak drama yg kami lakonkan..hikhik..

3 ulasan:

asparaguswhite berkata...

ha ha ha..dapat juga alin berlakon kat atas pentas,biler lagi kan..tunggu next lakonan,mungkin tahun depan alin ader contract kot dengan iman untk berlakon..

Nor Iman Hashim berkata...

hahaha..kelakor je blakon la sgt...huhu...thn depan kami dh cuci tangan k.aza...giliran org lain plak...x gitu alyn?

eB ezrin berkata...

aceh3... ader bakat tuh :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...