Pengikut

23 Disember, 2011

* We @ Our Sweet Home *

Huhh..sempuuttt..blum abis senak didada dari last weekend selagi x selesai misi mengemas rumah yg  saling x tumpah cam tongkang pecah..nak kemas itu xder benda nie nak kemas nie x der benda tuu..at last bior jer boley?? ishh x boley kena kemas gak sket2 sbb hati mmg dah x sabar nak merasa bermalam di rumah sendiri..setakat nie yg dah merasa tido adalah Danish, (sbb ms dtg menjenguk rumah sekali sekala time tu danish tido) abg ipar, (sbb abg ipar yg tolong settelkan hal lampu lampi n segala yg bersangkutan ngan lektrik dirumah kami - tq abg eman kamu melakukan tugas dgn sgt cemerlang tip top, kami sgt berpuas hati) dan insan seterusnyer adalah my MIL kerana dipelawa oleh abg ipar ku yg waktu itew bermlm dirumah utk menyettelkan hal2 letrik..(aduss..ni yg plg x bley blah dgn umah yg xcomplete xder apa2 plus berhabuk sana sini, bukan x nak pelawa nanti dah siap kami sendiri jemput mak dtg ke rumah  yer mak..)

Jom review keadaan umah yg dah mcm tongkang pecah itew...
Pic diambil sehari (18 Disember )selepas mlm harinyer (17 Disember) kami berpindah..

Oopss.. ada terselit model x berbayar plak..amboi sonok sgt Danish ni taw dapat meningglkan kesan kreativiti di dinding rumah penangan dek raket lama babahnyer..huhu..
Alhamdulillah di ruangan dlm pic diatas telah dikemaskan mana yg patut jer dulu xder deko2 pun..Semua kotak2 yg masih x leh dikemaskan alynn letakkan setempat di bilik belakang dan hasilnyer saksikanlah...

Hambik ko....

Xper nanti dah ada storage itew n storage ini utk diletakkan semua brg2 ni alynn akan start mengemas..fenin pala nengok semua nie..hadoiii...

 till then..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

cayork cayork! demi untuk tidor umah tu.... ko kena cepat2 kemas yerk alynn... hehe aku x sabo nak pi umah ko nieh...

Dalila Hamid berkata...

rumah baru?...,best kan dpt ddk rmh sendiri..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...