Pengikut

01 Oktober, 2012

first step : new look 4 our living area..


Salam sayang..
Salam bersiaran di hr minggu..

Ok utk merealisasikan apa yg tlh dirancangkan..
Makanyer kami ke sini...





Oleh krn pilihan warna cat belum dpt di putuskan,
Trpaksa ler spend time about 1 n a half hour kt kedai cat tu..huhu..mmg pening mmg confius..sbb tu ler setelah hampir setahun berpindah br ler kami buat keputusan utk cat rumah..haishh..pastu dah rumit nak pilih cat yg sesuai supaya match dgn kc kami yg merah membara..fenin pale lg disitu..blum lg nak kira kepadanan warna cat dgn perabot sedia ada..haishhhh..


At last kami pilih juga 2 warna cat utk di dedikasikan pd living area jome sweet home kami..warnanyer xbole bgtau dulu..tp bole bg hint..warna yg kami pilih terdpt dlm salah satu pic yg di upload dlm entry terdahulu..agak2 yg mana satu eh..? Ce teka..?

Dlm pening yg memeningkan pale ditambah pula dgn perut yg mula bekeroncong..kami singgah makan disini pula..Nasi ayam hainan..not bad..


~~Till then~~

Published with Blogger-droid v2.0.9

3 ulasan:

maszmadi berkata...

ha, bestnyer nak cat2 umah nie... nanti share warna living hall baru yerk... hehe

eB berkata...

musti lawo...
x sbr nk tgk. share tau :)

wahida berkata...

wah...mesti cantik ni...
tak sabar nak tgk hasilnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...