Pengikut

30 Oktober, 2013

Suami Aku Ustaz ??

Oppss jgn salah fhm yer..
Tajuk diatas tu adalah tajuk novel yg sedang alynn baca..belum abis lagi br separuh buku jauh lagi perjalanan haha..maklumler alynn kalo baca novel mmg amik masa sket..baca ngan penuh intonasi..ye lar sggttt..kuikui..last saje2 masuk kedai popular..mmg plan nak cari novel walaupun masih bnyk novel kt rumah yg belum dibaca (berplastik lagii..) mabok jap sbb tgk novel tak tau nak.pilih yg mana satu..popular skang ygh wat promosi 20% diskaun so kalo boleh nak beli novel yg ada diskaun lar kan jimat sket..at last adik bongsu a.k.a anis suggest novel Suami Aku Ustaz katanya novel ni akan kuar wayang heroin Nora Danish..biler tayang tu ntah ler kan..so tersangkut satu novel plus 2 exercise book utk my hero..


2 ulasan:

maszmadi berkata...

rajinnyer baca novel...

aLyNnZ berkata...

maszmadi : ikut mood jugak kak..kalo mood kelaut mmg letak tepi ler jawabnyer..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...