Pengikut

24 Oktober, 2013

Mood K.E.L.A.U.T

As Salam Semua,

Pada yang masih mengenali dan mengingati diri ini...
Juga pd yg sudi menjengok blog ku yg ter ber update ini..
Hihii..entah ada entah tidak kann..?
(cuma br2 ni jew hubby tanya knp dah lama tak update blog?
aikk..tak sangka pulak blog ku ada jugak peminat walo insan itu hubby sendiri..hihi)


Bukan takder nak di kongsi bersama
Tapi mood yang mmg selalunyer merudum..dum..dum..
puhhh...kembalikan semangat ku..kembalikan..(dah mcm nak seru apa jew kan hihi..)
kalo ada yg sudi nak follow insta alynn (LYNZ_IBRAHIM) disitu ler update terkini yg tak seberapa kini tentang diri alynn..

ok lar walo pun alynn dah lama menyepi tp perkembangan member blogger tetap alynn ikuti
cuma alynn as a silent reader nak tinggalkan jejak pun kdg2 tak menyempat..huhu
semoga ikatan  persahabatan dlm dunie blogger terjalin hingga ke akhirnyerr..

4 ulasan:

Nafira usof berkata...

Kadang2 mood memang kelaut kan.

Nafira usof berkata...

Kadang2 mood memang kelaut kan.

Rizziela berkata...

nak bercuti kot

maszmadi berkata...

seminggu sekali dapat masuk blog alynn ni pon dah ok dah.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...