Pengikut

22 Ogos, 2013

Jom Deko : Wall Sticker Butterfly

Dah pertengahan raya, alynn sibuk mendeko bilik ke 3..
Almaklum ler setelah sekian lama bilik tu menjadi stor
baru raya ni niat membuak2 utk menghias bilik ke 3 kami..

Alah bilik cenonit jerk pun..so tak memerlukan perabot yg bnyk pun takot nanti nmpk lebih sempit..
Alhamdulillah dgn rezeki yg ada dpt jugak kami mencari katil double dacker (single-single)
ada insiden tau disebalik katil double dacker ni..hihi
kedai hantar katil lain brand..hahaa jgn tak tau katil besi pun ada brand bagai tau..
tp utk katil besi je lar eh kalo katil kayu tak tau ler ada brand ato tak.. 
so, kalau nak tahan lama amik brand katil besi 3V..

sib baik ler hubby mmg jenis yg peka so kami decide tak nak bayar sbb kami akan bayar brg yg kami order shj..beza harga pun tak banyk..nak pakai lama bukan nak pakai setahun dua dah patah khenn..
eee gerammm..

yeaa..katil yg di order sampai jugak smlm walau bukan warna marron..dpt warna grey..

smlm tak sempat nak kemas apa pun kebetulan ada jiran yg dtg beraya..
maklum ler jrg ada rumah..nmpk je kami terus jiran dtg beraya..hihi
tp oleh krn tak sabo nak menempek wall sticker yg kami beli..act, trend wall sticker ni 
dah lama dahh kami br terhegeh2 nak menampal..
hubby penat2 pun gigih memanjat utk pasang sticker..(dah ada sticker tak yah cat2 bagai kan..hihi)
sticker pilihan hubby..nak nmpk ijau katanyerrr..

alahai tak brp nak jelas..ni pun terpaksa panjat katil oooo...

ok alynn try close up..camni ler rupenyer..

wall sebelah kiri pulak..
design ni mmg santak abis kt penjuru atas so bhgn bawah nmpk kosong..
plan nak beli sticker design lain pulak..tp takut nnpk crowded..
setakat ni biar dulu kot..setting brg2 dulu..

till then..

5 ulasan:

maszmadi berkata...

wahhhhh santek.. rama2 berterbangan gitu...
erm kalu alynn ltak kat paras pintu tu pon dah ok kut, belah atas dia letak border ala2 awan n langit biru gitu, xder la tinggi sangat kan.. hehe
lepas ni deko apa lak yerk.. bestnyer..

MrS. F!zA berkata...

cantiklah...dh siap nti hasilnya psti lg menarik ni

aLyNnZ berkata...

maszmadi : ermm... itu ler pasal kak dah nmpk tinggi melangit..huhu

MrS.fiza : itu ler hasilnyer fiza..2 keping jer yg perlu ditampal..

wahida berkata...

serius cantik!!

Nor Iman Hashim berkata...

cantik sejuk jew sbb ijau kan...cantik2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...