Pengikut

16 Ogos, 2013

Coret Moret Esok Raya

ada lagii n3 di saat akhir b4 berbuka dan b4 menunggu pengumuman raya..hihi
sambil2 gosok bj raya sambil2 snap pic share ngan memember di insta..
tak aci lar kan kalo share kt insta je..so, alynn nak share jugak dlm diari alam maya..

firstly, gosok bj melayu hubbby siap2 pasang butang bj melayu..
pg raya tak payah pening br nak cari butang..hihi
thn ni alhamdulillah babah n danish dpt warna sedondon..
awal2 lagi dah cari kain n tempah..
taknak jd mcm last year kononnyer nak cr bj siap jer..
alah..bnyk kt masjid india kan..sudahnyer tak dpt sedondon..
ala2 sama jer sekali pandang..kalo 2 kali pandang mmg tak best..hihi..


then, bj mama pulok..
thn ni hanya 2 helai..kain yg lain tak sempat nak tempah..hihi

last packing bj yg mana tak packing lagii..
bj jenjalan my hero..

Tibe lah waktu berbuka, PRE RAYA oleh krn turn beraya umah mertua so menu berbuka 
harus ler ala2 menu di pagi RAYA sob..sob..kuah lodeh tak dpt rasa sbb mak masak pg raya..
Bismillah..

Aktiviti hubby n my hero, masuk duit raya dlm sampulllll..Danish suker sgt..ahahh


complete...persiapan raya yg sgt2 smooth..tenang..semua dah ready awal..
tp mlm tu sempat lagi singgah rumah TNB 2..jenguk2 sblm blk Melaka..
perjalan blk Melaka tak jem..tp sekitar kul 12.30 kereta masih bnyk..esok nyer raya kan...

SELAMAT HARI RAYA SEMUA..MAAF ZAHIR DAN BATIN DR ALYNN SEKELUARGA..
DI HARI BAIK BULAN BAIK NI BUANG YG KERUH AMIK YG JERNIH..IN SHA ALLAH

4 ulasan:

Nafira usof berkata...

meriahnye persiapan raya..:)

Selamat hari raya~

Hafnidah berkata...

saya pun guna angpau aeon. hehe. Selamat Hari Raya Kak Lyn =)

maszmadi berkata...

selamat hari raya alynn n family, maaf zahir batin..
bila la boleh pi umah TNB2 tu yerk..... huhu

Cho Zila berkata...

betoiler kadang kita rasa nak cari dah siapjer tapi tuler kadang kain dia tak selesa sangat.. sedapnye juadah raya dia...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...