Pengikut

16 Januari, 2014

* Biler Semua Baju Dah Tak Muat *

Genap 5 bulan pregnant
semua bj pun dah tak muat..
Jawabnyer masa utk bertukar uniform..
baju kurung tang baju still muat walo tak semua tp tang kain yg failedd..
mule ler menyelongkar lemari cari baju yg beso2
hahhh..teringat dress The Poplook yg alynn beli lebih kurang 2 thn lepas..
gilerrr lama..beli jew tp tak pakai2..
time tu pujuk hati tak pe simpan mana tau pregnant boleh ler pakai..hihi..
biler nyer pregnant tu tak tau ler kan sbb time tu tak der plan nak menambah ahli keluarga punn..

Alhamdulillah, sib baik cari2 balik dress tu masih elok dlm simpanan..
ada 3 helai..yg warna hijau tu bukan poplook..

Auuwww..jarang2 tau tuan tanah nak tepek pic posing sensorang camni..
kalo duduk nmpk slim sker cer kalo diri..ngeriii..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

ok la tu, kalu semua baju masih muat, mesti x pakai baju ni kan... hihi
shomelllll

Lily@MamaZaraZareef berkata...

tantek dressnya..=D..dgn seri ibu mengandung lagi bertmbah cantek nmpak..hihi..nway, dah gi scan lom nih..saya anak no 3 dah tp still eksited nak gi scan bagai..kikikiki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...