Pengikut

19 Oktober, 2014

Kungfu Panda @ Zoo Negara

kali terakhir berkunjung ke Zoo Negara adalah thn lepas..haha..tak lar lama sgt kan..ms tu kami pergi rumah utk panda sedang dlm pembinaan..alahai..ms tu pikir tak dtg dah kott sbb br jer dtg kan..

last week, mama abis kursus selepas kul 10pg..masa masih awal..abah ajak g shopink cari brg mama..brg apa tu biarlar rahsia..hehe..tp mama pikir2 blk kalo g shopink mama ler yg syiok..abg danish?? lebih2 pun dpt toys..so abah nyer idea ajak g Zoo..abg pantang dgr Zoo mmg dia tuntut larrr..

Dah sampai Zoo..ms nak beli tiket berkira2 pulak nak tgk panda ke tidak..sbb tiket masuk nk tgk panda lebih sket dr harga tiket biasa..so lepas pikir nyer pikir.dah alang2 masuk tgk ler Panda sekali..lagipun untung kalo tgk panda hari weekdays sbb tak perlu beratur panjang dan takder had masa yg ditetapkan utk tgk panda..dok ler lelama pun tak pe...syiokk kan..

cuaca mmg panas..sib baik lar adik lepas menyusu titonnn..pastu hujan renyai2..masuk tmpt panda sejuk yang mendamaikan jerk..ngam2 masuk tmpt panda baby D pun bgn..adik nak tgk panda yerr..

time ni mama tak perasan pun ada badak sumbu kt belakang tu..yg mama perasan zirafah jerk..haha..punyer lar badak sumbu tu dh serupe ngan tanah sampaikan mama tak perasan kewujudannyer..alahai..


ok dh masuk rumah panda..excited nak tgk panda..sekali panda titon daa..kekenyangan br lepas makan..blkg tu panda jantan..

peace yaw dr abg danish..
blkg ni pulak panda betina..

cilok pic dr ig..
abahn mama wif hero n heroin..


mama wif baby D..

panda jantan dan betina diasingkan sbb takot bergaduh..dari negara China lagi kedua2 panda ni sudah berasingan..alahai..kalau disatukan kedua2 panda ni kan best mana tau dpt baby panda..bestnyerr..

2 ulasan:

Nafira usof berkata...

comelnye bb D!!!
lagi comel dari panda.
geram sgt kat pipi dia.. rasa nak gomoi2.. hehehehe

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

alalala..comei nya panda tuh...tido bergolek..ahahah..tp baby d pon comel jugakkk..makin tembam dah..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...