Pengikut

28 Disember, 2014

Pasport ohhh Pasport

as salam, 
alkisahnyer nk buat pasport punyer hal dr seremban gigih alynn n hubby bwk seisi famili ke UTC Sentul..sbb kalo nak buat kat seremban jawabnyer kul 5 pagi dah kena beratur huhu tak sanggup..maybe time cuti sekolah ni kot ramai org maklumla semua org pun nak bwk famili bercuti..

19 dis; bertolak seawal mungkin sama berlumba ngan org yg nak masuk keje sib baik jugak hr Jumaat kalo hari isnin mmg nangess laa..

sampai je kat UTC Sentul org dah start beratur, pintu bukak kul 8.30 pg..elok je dah amik no tetiba no alynn dipanggil aik tak sempat nk practice senyum hehe..tp no mak dgn anis terpisah rupe2 nyer bg ibu yg bwk anak2, org yg tak berkeupayaan dll akan didahulukan. alhamdulillah..dipermudahkan..

nak amik pic abg ok lagi tp tang nak snap pic adik yg berpeluh sket..utk memuaskan hati pihak yg bertanggungjawab tu yg jenuh sbb dorang nak pic muka tepat..si adik sibuk toleh kanan nk tgk abg, abah nyer yg kat depan dh buat muke badut tak dipedulikan sabo je lerr..

ok alynn amik pasport utk 2 thn dewasa RM 100, kanak2 RM 80..

pasport abg n baby D..

urusan pasport settle awal lepas breakfast kami ke Ikea cuci mata cuci duit kikiiii..
tp kemana destinasi sampai kena buat pasport bagai tungguuu..




2 ulasan:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

wahhh..baby D nk holiday jauh ye..bestnye dia...hihihi

Nad MamaZN berkata...

double d nak p bercuti ke mana ni..?
syoknya....
pi bercuti igt2 kt aunty ekkkk :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...