Pengikut

05 Februari, 2015

Shopink on9 - Nursing Cover elenadanish

Mmg dah lama berhajat nk beli nursing cover..dh pernah ada nc beli ms mother expo kat klcc last year..ms tu baby D tak lahir lagik..cutting nc yg lama sarung full mmg fully covered tp kesian kan baby D kalo dok dlm tu mak aihhh berpeluh sakan huhu..dgn mamanyer sekali berasap haha..

So design nc pilihan alynn kali ni ala2 apron ( kata hubby ).. 
Ishhh..nc ni cantek berkoyan koyan tau dari apron masak tuuu..sabau je ler..

Saje jew alynn pilih design i love london nmpk ala2 souvenir dr london..:p
alynn berkenan background putih tp dah sold out pulak..
yg hado warna nude nihh..cantek jugak..

Nak tgk full design i love london??
Siap ngan model tak berbayor lagikk kiki..
model cekenit nmpk kasut merah jerk jadik laa..haha..


Skrg ni Kalo kuar rumah nc ni dah jd benda plg penting selain dr pampers hehe..kalo berdekatan dgn baby room of kos lebih selesa g baby room tp kalo dak tecik ni dah merengek nk jugak tang2 tuuu, nc jd penyelamat tp still kena carik tempt yg strategik kannnn..

Nursing cover ni alynn beli kat ig elenadanish..bnyk taw design elegan yg mummy2 boleh pilih..mmg confius nk buat pilihan selain dr jahitan, material yg mmg puas hati..harga pun berpatutan include postage rm69..sib baik la bile jalan2 je pakai nc kalo kek umah pun pakai mau nyer beli lagi 2 helai haha..

1 ulasan:

maszmadi muhamad berkata...

wah, danish bleh main nyorok2 dalam tu.. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...