Pengikut

23 Februari, 2015

Fresh juice pacifier untuk Baby D

Kembali bersiaran selepas 5 hari bercuti..ngalahkan raya aidilfitri pulak hehe..cuti panjang perjalanan kami anak beranak pun ke destinasi yg jauh penat mmg penat tp happy..nanti alynn share pd next n3 k..masok keje hr isnin kena attend meeting mmg borink tp apa nak buat dah keje khennn..

Ok, Last 2 week baby D poo poo tak berapa nak lawas..ada satu hari tu nak kuarkan ehemm yg pangkal tu sampai menanges babay D..tak tau lar apa silap mama nyer makan sedih rasa..tp lepas tu alhamdulillah poo poo yg seterusnyer kembali ok sib baik lar tak beterusan..

Pergi ke kedai baby di uptown s2 hajat nk beli sparepart breastpump..ini pun satu hal jugak tak tau apa yg tak kena dh tukar 2 part yg sepatutnyer ditukar tak  elok2 jugak..rasa cam nak nanges pun iyer..tinggal lagi satu part yg perlu diganti kalau tak menjadik jugak entah larr..

Ok dlm mencari2 sparepart utk breastpump terjumpa pulak fresh juicer pacifier yg org dok jual kat ig..sedang elok lar baby D pulak tgh ada masalah poo poo so leh lar guna fresh pacifier ni isi buah2 han kannn..

Mama spt biasa mmg tak zabarrr nk tgk reaction baby D blk2 terus rendam dlm air panas then masukkan buah limau mandarin sbb buah tu jerk yg ada huhu..pilih yg manis la kannn..

Mula2 ok jerk telan nyum nyum..ermm biler ler kesan gigitan cinta dr sang nyamuk tu bak hilang dah seminggu dok kat situ ishhhh..

Lepas tuu.. Haa amik bertambah kembeng idung baby D ngeee..

Ok esoknyer mama bg pisang pulak..hehe pisang baby D suker..abis la setengah pisang yg besar tu baby D makan..

Syiok pacifier ni ada mcm2 brand tp alynn beli ni harganya rm29.90 ok lar kan..ada xrtra puting..secara tak langsung leh galakkan baby sukakan buah2 an..

1 ulasan:

Nad MamaZN berkata...

bambam nya dia..! dah muka abang danish dah ha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...