Pengikut

03 Mac, 2015

Selesai urusan pendaftaran sekolah rendah abg danish..

Alhamdulillah selesai jugak urusan pendaftaran abg danish di SKS2 Seremban..alynn plan masok lambat hari ni tp akhirnyer EL jugak gamaknyer..part nak daftar nie tak lar leceh mana pun tp part nak mengcompletekan (amik ko rosak bhs haha..) tu yg lecehnyer..awal thn ritu dh dtg survey2 tp kerani sekolah tak bg form..kalau dpt form awal maybe lebih memudahkan proses senang lar kan nak prepare apa yg patut so time nk daftar semua dokumen dh complete..hurmm..

 
Haihhh..besar dah abg danish tak lama lagik dah masuk darjah satu..mama pulak yg nebes..hopefully abg ok thn depan amin..
 
Next misi daftar sekolah agama pulak utk abg..

2 ulasan:

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

mmg debar die lain macam bile anak nk masuk sek rendah ni..rase mcm cepatnyeee die membesar kan..hihihi

maszmadi muhamad berkata...

alhamdulillah, dah besar dah danish ye.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...