Pengikut

28 April, 2015

Shopink on9 lagiii

Oleh kerana baby D yg semakin membesar semua headband yg alynn beli dulu dah tak muat dgn kepala baby D..so misi mencari hb baru utk baby D my mucuk sayunk..yeayyy!! 
So dgn itu alynn start membelek2 faveret ig yg menjual hb kanak2..

Dan hasilnyer..
Hb ni alynn beli di Ig littearissa..
Kualiti mmg tak pernah mengecewakan..


Ada lagiii..
Hb ni alynn beli di ig qaisara headband..
Anak yg dpt pakai as usual mama lar yg terlebih happy kan..hehe


Tak sabar nk pakaikan satu2 hb yg alynn beli ni pd dhiya..
tp masih ada satu color hb yg alynn nak beli..tp riben tu out of stok pulak..
design riben tu senang nak match dgn apa color baju pun..
takder rezeki..ermm..penangan ada anak dara..hehe

5 ulasan:

asparaguswhite berkata...

Alin seronoknya tgk budak tembam ni dgn headband dia..rasanya mama dia yg syok buat koleksi hb ni..banyak sungguh koleksi n cutecute semua..

Nad MamaZN berkata...

baby d xbukak2 xpe..klu cam nayli, pakai kejap je pastu dia rimas huhu

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

alalala..comeynya bby dhiya berheadband bagai..berbaloi2 lah mama beli bila bby nak pakai..ingat dulu kakak zara tak suka pakai benda2 atas kepala..paling die nak pon sepit rambut kecik2..hukhukhuk

maszmadi muhamad berkata...

untung nyer la anak dara ni tau..... sume pon mama dia nak belikan, cantik2 sume tu, untuk abg danish xder ke... hihi

wahida berkata...

yg biru mcm jeans tu cun!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...