Pengikut

05 Julai, 2010

Cuti - Cuti Malaysia @ Langkawi (Part 1)

Huiihh x sampai sethn aku menjejakkn kaki ke Pulau lagenda Langkawi skali lg aku diberikn rezeki utk dtg smula ke Langkawi thn nie..thn lps g bln 11 ms 2 umur danish 8bln thn nie Danish da berumur 1 thn 5bln.. kali ni aku g ngan Family lebey menambhkn keseronokkn..Cuma last minuite adik bongsu aku xdpt g krn dh start semester br d Politeknik Seberang Perai..Cam biasa hubby awal2 lg dh booking tiket flight Air Asia utk kami sefamily pd 20 n 21 Jun yg lalu..So disbbkn adik xdpt g satu seat flight burn begitu saja..Kereta sewa pun hubby da siap2 booking so senang turun jew flight keta sewa da menunggu..keta sewa kami kali nie adlh keta Toyota Inova..Pehh..mmg puas hati luas keta pun cantik lagi..Start psg niat utk ada satu keta mpv senang nk bwk family yg semakin ramai..hehe..

Flight brtolak kami kul 8mlm kami tiba di Langkawi lebey krg kul 9mlm..Selama di Langkawi kami menginap di Hotel Federal Villa tmpt yg sama kami menginap thn lps..

Posing sementara menunggu waktu berlepas..
Si kenit Danish cam biasa round lelah gaks lar abah mengejor..
Hopefully Danish tido kepenatan dlm flight..

Say cheesee...pic wif wan trcayunk..
Slps pic nie diambil Danish dh berlayar dipangkuan wan..Danish sampai Langkawi dulu dr kami..haha..

Hah ni buktinyer..dah turun flight pun Danish still tido pastu sampai hotel da terjegil bijik mata punyer da xnk tido plak..bdn terasa penat kami geng pempuan borak2 kt dlm bilik hotel sementara my hubby n adik ipar kuar g cr mkn..So, kena tido awal coz esok pg nk start pusing2 satu langkawi..

Next..to be continued..Tunggguuu...

9 ulasan:

chugie berkata...

patut lah lama menghilang ye.. p cuti2 malaysia rupenye!

AshAnas berkata...

24-26 jun hr tu km pergi langkawi gak... ofis annual trip...
ms jln2 kt cenang hr tu, cm jumpe muke yg familiar dlm blog ni...
ntah2 awak kot... hehe...

Ju@Lucky^Mummy berkata...

seronok nye cuti2 malaysia...

Nadiah Sidek berkata...

suka tgk gmbr danish yg dgn wan dia tu :D

Fieza79 berkata...

wahh langkawi mmg best..! nk tgu smabungan pasni..hehee

akak fieza stay kat sana tau...windu lak nk g sana..

mamamarissa berkata...

sakannya danish bercuti ngan mama ya :)

aLyNnZ berkata...

chugie:hik2..ingatkn sblm pi brcuti nk n3 nk inform tp xsempat..

asanas:ha'ah iyer lar tuu..time tu mmg alin ada kt langakwi tp alin g ngan trip opis..family alin xder pun..

ju@lucky^mummy:mmg seronok bercuti ngan family..

aLyNnZ berkata...

nadiah sidek:ha'ah danish cenyum komain lebau lagii..

hamza berkata...

ibu mithali ibu yg sejati, kasih sayang mu kasih yg suci.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...