Pengikut

09 Julai, 2010

Cuti2 Malaysia @ Langkawi (Part 3)

Mak aiihh dh pai part 3 xtau ar smpai brp br abis..ye lar post n3 pun berdikit2..ye la mana nk wat karangan mana lgii nk edit pic..hik2..k lar slps kami mmborong coklat di Hj. Ismail Group hala tuju kami seterusnyer ke Dataran Helang (last alynn g br3 ke pkn kuah hr da mlm so, Helang da tido)..Kali nie g pun kami xbernasib baik krn gerimis mengundang..Tp degil gaks nk brgambo ngan Helang dr jauh pun xper lar..asal nmpk helang..kuikui..

Jom layan Picass...

Pic 3 of us...Kami amat menyayangi mu sayanggg...

Haa..nmpk helang x? Nun juah di sana..jadi lar kan..? act time nie still ujan u olls nmpk payung x..?

uiihh.. sgt xlengkap lau kami x mengabdikan pic bersama..Pic yg ala-ala jew coz nk cepat2 snap takot danish demam plaks trkena gerimis yg mengundang..

 Perjalanan kami diteruskan lagii menuju ke....

Haa..tgk pasir nyer pun korang sedia maklum...Pantai Pasir Hitam..

Sweet little family..

Slps puas bergambo..pewut dh start berkeroncong alang2 kt situ pun ada gerai mkn..mls nk cr tmpt lain kami mengisi pewut dgn ns goreng ayam..best gak yg plh penting mmg murah...kt situ gak kami borong ikan bilis, segala jenis sotong dll..tp apa yg blh alynn bgtau harga yg ditawarkan kt pantai pasir hitam lebey murah lau nk dibandingkan kt tmpat2 lain..Kami menunaikan segala yg wajib di situ sblm meneruskn perjalanan..

This n3 will be continued againnn...so stay tune...
Tp ke mana destinasi seterusnyer...

kwn2 bley flashback cuti2 kami br3 thn lepas di Langkawi di n3 Pantai Pasir Hitam..

11 ulasan:

chugie berkata...

bestnye lah cuti2 ke langkawi.. sy nak juga!!

maszmadi berkata...

uih!! seronoknyer..

jemput join GA by Dini kat http://maszmadi-maszmadi.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway.html yerk

Nadiah Sidek berkata...

dulu sy gi langkawi ikut rombongan ofis mak. byk tmpt gak la pergi. yg pantai pasir hitam tu tak ingat la ada gi ke tak

LIP (^_^) berkata...

dah lama tak gi bercuti..seronok je tgk gambar danish holiday..

wahida berkata...

danish ni mcm anak korea je muka dia..geram tgk dia..

aLyNnZ berkata...

chugie: chugie pun brcuti hr 2 kan? G langkawi mmg bestlar..

aLyNnZ berkata...

nadiah sidek:owh nadiah dh g ngan mk yer..tp cuti2 nadiah kt oversea lg best..emm pntai psr itam xbesar sgt kaw nyer..

aLyNnZ berkata...

LIP^_^: alin plan cuti2 ni pun awl thn hr 2..danish sonok tp penat nsb xmeragam..

aLyNnZ berkata...

wahida: hikhik..danish ikut baka atuknyer..

mamamarissa berkata...

alynnz, suka jue tgk danish...happynya dia dpt gi cuti2...cam ner la marissa kalo bawa dia gi cuti2 pla...hehehe!!!

aLyNnZ berkata...

cik marissa klau g cuti2 lagii meriah..mesti cik marissa sukerr..dh besar skit bleh lar bwk cik marissa jln2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...