Pengikut

06 Julai, 2010

Cuti2 Malaysia @ Langkawi (Part 2)

Hari ke2 di Langkawi kami bgn seawal pg utk meneruskn misi penjelahan Pulau Langkawi..So si kenit Danish pun kena bgn awal gaks..Ms amat mencemburui so aku biarkan pic bercerita k..

otw mncr kedai mkn yg sesuwei utk breakfast Danish trtido..
Pg tu kami breakfast di Pekan Kuah..Menu kami pg 2 ns lemak, roti canai n lontong..
hurm rasanyer bleh larr..tp xbrp kena dgn selera aku yg kuat pedas..

Dah alang2 pai pekan kuah kami terus singgah ke kedai Hj Ismail Group utk borong coklat..

uiihh..rambang bijik mate..

Hurm..itu lar danish mmg suka bab2 bakul nie..
komain happy lgii dpt bakul pink..

Sesi memilih coklat..terjumpa plak big chupa chup..oppss xbley cayunkk nanti gg rosak..

Acara wajib pic wif wan..Wan belikan coklat siap ada mainan kt atas nyerr..

Haa..dh pilih nyer pilih tiba lar sesi pembayaran...bab2 bayar nie en hubby arr nyer turn kuar wallet..hik2..xper arr bkn slalu dtg Langkawi..hehe..

selepas borong coklat kami meneruskan perjalanan ke dataran Helang..
So, cukup ar kot n3 setakat nie..

Pic @ Dataran Helang will be continued later...
Tunggguuu..

6 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

alyn, sonot tol tgk muka danish tu..kan main lagi

eh dia tak mintak ke chuppa giant tu? uhuh

sy pernah g langkawi..tapi masa tu ngah mabuk pegnentkan rafiq..so tak enjoy sgt
harus pegi lagi

Fieza79 berkata...

ha kan dh borong coklat....tgu lak agak2 da borong kain batek tak..? hehee

aLyNnZ berkata...

rose : itu lar pasal kehulu kehilir danisg ngusung bakul pink tu..mintak tp alynn belikan coklat yg lain yg ada mainan skali..strategi hik2..

owhh..lau time mabuk xder mood kn nk shopping..rafiq dh kuar nie bkn setakat harus tp wajib pg..hik2

aLyNnZ berkata...

fieza79: alor alin xborong kain batek lar..first g ngan family borong coklat next week nyer g kursus anjuran kraftangan ngan member2 borong pinggan mangkuk..adoaii..

Nadiah Sidek berkata...

gi langkawi, aktiviti wajib adalah borong coklat. haha..

aLyNnZ berkata...

nadiah sidek: btul3..lau xbeli coklat cam xlengkap kan..lg satu pinggan mangkuk..kena kuatkan iman..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...