Pengikut

28 Jun, 2011

Jom Ganti Pose...

Yea hoo..smlm terasa sgt hepi..
otw balik hati dh xsbr2 nak pai umah
coz tau mak masak makanan kegemaranku..
Time mkn tu..apa lagi alynn balun semacam arr..
ngah sedap2 mkn br teringat..Alamak ai terlebey sudaa..
ahh..pikir2 balik xper kot coz makan utk bersahur sekali..
Owhh..hr nie insyaALLAH lau xder aral alynn pose..
(terhegeh2 eh nak ganti pose..) 
Anyway, Thanks a lot mak..

Haa..hajat dihati nak share pic makanan tu..
tapi trtinggal kamera so esok jer lar alynn share k..
siap ngan resepi skali yerr..

act mak kata resepi tu xder nama pun..
slalu panggil sup fishball jew..
tp alynn bermurah hati nk nama kan..

FISH BALL SUP KASIH SAYANG..

 Bole..? bunyi cam simple jew kan..tapi yg istimewa nyer mak alynn buat sendiri fish ball n rencah sup nyer..no instant2 k ? sumer tumbuk sendiri...tapi lau alynn buat sendiri guna sup bunjut jew kot..senang..cepat dimasak..sedap dimakan..(sorry mak anak mak cenggelat..bkn mls tapi kurang masa..hikhik)

4 ulasan:

maszmadi berkata...

selamat ganti pose alynn... aku lagi 2 ari jerk.. minggu ni mr.P datang lak, sambung minggu depan lak..

eB ezrin berkata...

nak join tp x leh.,. hu3

aLyNnZ berkata...

huhu..bnyk lagik xganti nie kak..cepat nau masa berlalu..

aLyNnZ berkata...

eb..xper nanti2 ganti yerk..alin pun terhegeg nak ganti nie..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...