Pengikut

13 Jun, 2011

Keinginan IBU MENGANDUNG ???

Opss..sblm korang salah faham..
Lebey baik alynn terus terang, Ibu mengandung yg dimaksudkan
bkn alynn tapi adik satu opis alynn, As yg teringin nak merasa Ayam Penyet..
Alhamdulillah secara kebetulan dan dh mmg rezeki baby dlm perot..
kat Ampang Park ada restoran Ayam Penyet..
nak merasa member opis yg sorang tuu belanja pai As bersalin pun blom tentu..(syyyhhhhh..rahsia taw)
Jom Layan Piccas (hrp maaf pic xclear coz guna h/p cabuk...)

haihh...As yg mengidam, Nadia pening pala naper..? hihi..
At last kami pilih menu Set A dgn Set B..
Sblm makanan sampai posing dulu..acara wajib..

ece..cecewahhh...


Haaa...tuu dia menu yg kami pilih ayam penyet dgn daging penyet..


Pic tanpa jari jemari arr camner leh luperr...

Mmg best..mmg puas hati..oleh krn nie second time merasa ayam penyet, yg first @ Wangsa Walk (ayam kecik so xkenyang terpaksa tambah menu..haha) kali nie alynn bagi 4 bintang mmg kenyang pai kembong perot..hahaaa...alhamdulillah...

p/s: pasnie kami2 nak merasa bakso plak...daapp kew..?

8 ulasan:

as fadhli berkata...

hehehehe akhirnye,,sedapkn kk lin,,,

aLyNnZ berkata...

sedap sesgt..n kenyang sesgt..nanti kita pi lagi eh..?

asparaguswhite berkata...

wah seronoknye.rugi xikut..menu penyet-penyet yea..

asparaguswhite berkata...

huhu sedapnyer..rugi xikut..makan penyet-penyet yea..

zettysyardi berkata...

ingatkan alynn yg ngidam....hehehhehe

eB ezrin berkata...

adeiii lapor la negok g2... hu3

wahida berkata...

tak pernah mkn daging penyet...

maszmadi berkata...

hm, sedap ker? penah makan kat sini tapi macam x best jerk.. x taula kan, mgkin time tu kedai ni baru bukak so service dia kureng sikit.. hehe

anywhere, kat sentul ada satu kedai jual nasik pecel lele, sedap.. nyum2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...