Pengikut

24 November, 2011

2nd checkup @ Hospital Seremban

19 November 2011..Bgn seawal pagi, danish pun dgn mudahnyer dikejutkan..masih lagi pisat2 terus cakap mama nak akot..? haisshh..muka mama nie ada cop jalan2 kew cayunk..? Alhamdulillah kesihatan danish semakin baik..lega sgt2..checkup pg tu alynn n danish x dibenarkan masuk..huhu..nasib baik ler danish ok biler hubby tinggalkan kami btul2 kt mini mart hos yg meriah dgn permainan..Alamak sure jap lagi kena paw..

Danish n hasil tangkapannyer...

Siap landing2 lagik...

Amboi..ngan mulut2 moncong..

45min berlalu hubby pun muncul..Alhamdulillah, slps kena scan semula mata doktor kata mata hubby dah sembuh..mata pun dah x rabun lagi n especially dah boleh drive semula..

Note: Mlm ni akan bertolak outstation ke Langkawi..pd td sempat tukarkan sarung bantal danish sbg pengubat rindu..huhu

4 ulasan:

maszmadi berkata...

alhamdulillah, xder apa2 infection teruk kat mata hubby alynn.....

erm, windunyer kat danish.... kan alynn

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

outstation jauh2 sure rindu anak kan..

moga kesihatan danish sentiasa dalam keadaan baik k aminn

aLyNnZ berkata...

maszmadi: itu lar pasal kak..lau x berkampong ler akak kat spital nemankan hubby..

aLyNnZ berkata...

rose: btul lar rose..rindu kat anak tu yang xbley tahan..alhamdulillah danish dah ok sekarang..tq rose

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...