Pengikut

22 Mei, 2012

@@ Hati terpaut pada FAREEDA...@@



Seperti yg dirancang smlm..selesai jew exam lebih kurang jam 12.30 tghari..misi mengisi perut yg dah berkeroncong oo la laa..pg td hanya meneguk air nescafe utk mengalas perut nak makan dah xlalu..hihi..sampai di pusat peperiksaan Mardi, Serdang tepat kul9 semua calon dah dibenarkan masuk ke dlm dewan peperiksaan. Exam mula 9.30pg dan berakhir kul 12.30tgh. Alhamdulillah..exam kali ni alynn lebey bersedia..hopefully rezeki berpihak pada alynn..lulus ler hendaknyer..ameen..

Ok back to the story mory..btul ler bak kata org tua2 mula2 xsuke lama2 jadi suke..hihi..akhirnyer sampai gaks alynn kat butik fareeda @ bangi..masuk dan try dulu..warna2 tudung yang ditawarkan mmg menawan kalbu..tp sedikit kecewa biler alynn sarungkan ke kepala tudung tu agak pendek dan sedikit terjungkit dibhgn blkg..huhu..hati ku keciwa..sib baik tudung Fareeda dah ada keluaran saiz yg lebey besar cuma warna utk yg saiz besar belum bnyk lagi..penilaian selepas try..not bad lar selesa tp muka ku agak bulat sket..tapi hubby x complain kira orait ler kan..haha..so dlm dok pilih2 tu 2yg berkenan dihati..thanks hubby..

P/s : i'm waiting fareeda in maroon colour utk digayakan pagi raya nanti..:)

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 ulasan:

myfara FLK berkata...

akak nak tgk tudung yg akak beli..mesti lawa....

PUANSTOBERI berkata...

wahh.... da ber Fareeda la lps ni ye... tp mmg tudung fareeda ni pendek sket..

P/s : Alynn, tolong disable kat comment moderation ni bleh?? Pening la nak retype ayat tu..maklum la.. org da kertu ni kan..mata tak berapa nak napak. hihi

aLyNnZ berkata...

erm..nanti eh akak update..

PUANSTOBERI berkata...

gini, kat bawah ni sblm nak publish komen, kami yg dtg komen kena buat word verify. lps tu ayat2 dia belit2. mungkin yg ni gak sbb orang malas nak komen kdg2 tu.
So, Alyn gi kat setting - post and comments - show word verification - amik NO.

Ni kalo layout baru, tp skang seme pun dah layout baru kan. Cuba terai. kalo tak paham, call ext akak. hihiwww.

as fadhli berkata...

hehe kk lin lepas ni mnabung kt fareeda lar yer-p,,byk ker hasil rembatan,,-D

aLyNnZ berkata...

haha..nampak nau kolot dlm dunia berblogging..tq kak..

aLyNnZ berkata...

erm..present dari hubby utk 4th anniversary..lau sesaje nak menabung maybe utk raya kot..yg dah beli ni pun cam takot nak pkai..haha..takot nmpk bolat..geletis sgt nak beli..

MiZZ ANuM berkata...

Alyn.. fareedda ni kalo dh terjebak susah nk stop.. hahaha mcm org yg komen ni.. dh mcm butik kFareeda kt umah dh... huhu... dh nk cecah ratus lai ni.. huhu... tp dh minat punya pasal mmg xkira dh.. :p
Welcome to the club Alyn.... Fareeda Fan CLub.. kikik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...