Pengikut

25 Ogos, 2014

Baby D Dalam Bakul

haihhh..mmg alynn berhajat sgt nak belikan bakul baby sblm bby D lahir lagi..kononnyer nak tempah ler kt usahawan tmpt alynn keje tp tunggu nyer tunggu dh hampir ms nak bersalin..kesuntukkan masa plus duit yg hado disaat2 genting..hehe..tau2 je lar kan kalo tempah khas ni harga nyer pun khas jugak..nak beli yg ready made maybe murah sket kan tp tak jumpe pulak huhu..so, adik dok dlm baby court abg dulu2 je lar eh..

tp rezeki baby D G beraya umah kyt pinjam jap baby syalia nyer bakul..mula2 tu baby D dok diam je..pastu mule ler start enjin haha..

ok..ngam2 je baby D dlm bakul..sket lagi dh tak muat..
tq baby syalia pinjamkan bakul jap utk bby syalia..




2 ulasan:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Comel plak tgk bakul baby tuh..kawan alynn tempah handmade ker tuh..yg dok dlm bakul tu pon comel sama..^_^

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Wahh..kreatif masing2..klu saya menangislah gi kursus mcm ni sbb tgn keras kejung,,hukhuj

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...