Pengikut

24 Januari, 2015

Shopink On9 - Cadar Patchwork

Seronoknyer mmg kebetulan alynn dgn mak sedang mencari2 cari patchwork..tup2 ada member opis rekemen member dia ada jual cadar patchwork mmg tepat pd masa nyer hehe..so pilih nyer pilih alynn amik satu mak rembat sekali 2..hamboiii mak..

Selepas settle pembayaran 2 hari selepas brg pun sampai..xcited sgt..tp rasa cam tak syiok pulak alynn beli satu sbb tak match dgn set katil yg hubby tido dgn abg danish..takpe ada rezeki nanti leh lar tambah lagi satu cadar patchwork yg sama design br lar matching khennn..

So, ni lar design yg alynn n mak pilih..

Dan taraaa..ini design yg alynn pilih border warna striking pink dan di dlm nyer corak bunga2 halus..kelebihan cadar patchwork ni tak mudah bergerak pg2 pun senang nak kemas mmg best..

Yeayyy..baby D dah rasmi kan duluuu..


3 ulasan:

Tengku Fauziana berkata...

kite pon berkenan cadar pw ni..dr bln ke bln nk beli..tp xgak beli2..de je benda lain..

wahida berkata...

cantik!! berapa rm?

Nor Iman Hashim berkata...

canteknyer....model nyer comei ler...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...