Pengikut

10 Mei, 2010

Mak Dikau Ratu Hatiku...

First update :
Nak wish hepi mother's day to all mommies in this world..especially to my luvly mom Noor Sham Kassim n my luvly mom in law Hjh Jamilah Haji Md Aris n lastly for me arr..Tiada yg lebih bermakna selain drpd insan yg bergelar mak yg melahirkan aku ke dunia nie, bertarung nyawa melahirkan aku yg quit nakal nie..( nakal sblm kawin lar pas kawin nie sejak dh ada danish dh insaf ) mendidik dn mmberi sepenuh kasih sayang yg melimpah ruah pd aku 3 beradik..

xlupa juga pd my mom in law, thanks mak coz menerima alynn menjadi sebahagian dr keluarga mak..kasih sayangmu dpt alynn lihat dr kasih yg mak tunjukkan sms alynn xshat kena tahan wad kt hospital melaka dulu.., keperihatinan mak sms alynn berpantang bekalkan segala mcm utk alynn begitu juga mak yg risau time alynn majuk2 ngan anak bongsu mak tuu hik hik...

Ok bercerita hr mother's day..xder g mana pun time hr mother's day just relax kt umah spend time wif family..borak2..makan2..tgk tv..Quality time syiookk..Opps terlupa Hubby ada wish hepi mother's day n thn ni merupakan thn ke 2 aku celebrate mother's day..No present for me..xper ayg alynn fhm sejak 2 menjak nie terlalu bnyk yg harus diperuntukkan utk my office family day, our second holiday 2 langkawi on this jun n especially 4 our singgahsana yg bakal siap thn depan..InsyaALLAH..

Second update:
Alhamdulillah Danish dh fully serasi ngan susu enfagrow A+ step 3 coz lau korang masih ingat pd n3 aku enfapro vs enfagrow yg terpaksa menggunakan 2 jenis susu yg berlainan utk siang dn mlm hanya krn hero aku tuu masih x biasa ngan susu br..slps baik dr selsema n batuk Danish semakin kuat mkn n susu setiap mlm jew danish akan bgn 3 kali utk minum susu hopefully dpt kembalikan berat yg ilang sebnyk 2kg sms xshat dulu risau gaks 17 Mei nie nk g checkup tkt  nurse bising..

Third update :
Pets Danish dh innalillah..dh kempas kempis kempus. Dahsyat tull danish buli penguin tuu..(lupa nk amik pic penguin yg dh kempis tuu)..xper nanti mama belikan yg br yer..

Fourth update :
Senyuman Danish yg buat aku mrh langsung x jd nak marah..tiap kali tgk senyuman nyer rs xsbr nk lek peluk Danish sekuat hati..blh buat aku tersengih kerang sensorang hik hik..

Hati mana yg xcair tgk hero kesayangan cenyum sampai ilang mata abih teangkat idung yg mmg xbrp nk mancung tuu hehe..

Danish yg tersgt hepi ngah ketawa mengekeh clip dan2 mama snap pic...
Mama nie nakal tau..

9 ulasan:

Dayu berkata...

alaahiii
tak sabar nak eisya boleh respon mcm ni.. mesti hilang segala rasa penat bila balik keje anak sambut ngan reaksi yg mcm ni kan...
bestnya jadik mak...

NURUL IZZA berkata...

happy mothers day alin....

LIP (^_^) berkata...

anak memang kebahgiaan kita kan..

mamamarissa berkata...

alynnz, selamat hari ibu :)

besarnya senyum si danish...geram jer tgk...muahssss

aLyNnZ berkata...

dayu : xper dayu one day nanti eisya akan respon camni..so enjoy this moment coz kite akan merindui kala bby kiter kecik2 dulu..

nurul izza : hepi mothers to izza gaks..

aLyNnZ berkata...

LIP (^_^):Btul anak segalanyer bg kiter..sgt bernilai..

mamamarissa: slmt hr ibu juga..itu lar sejak 2 menjak nie senyum melbar sampai tinga hik hik..

Fieza79 berkata...

selamat hari ibu bt alynz...

amboi suke betul danish smpai sengih gitu...
bahagia rs bl tgt anak..

chugie berkata...

happy mother's day juga alyn..

Nadiah Sidek berkata...

menyengih mcm tu mmg le tak jadi nak marah. comel je! :D

happy mother's day alin!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...