Pengikut

11 Mei, 2010

*TAG:Selongkar Pe Da Dlm Beg?*

HoHO..Aku kena tag lg tp kali nie kena tag selongkar pe da dlm beg..hehe..Act, dh lama k.mas tag aku tp dr sehari ke sehari xberkesempatan nk shoot pic gambo beg aku yg xseberapa nie..So, rini i'm ready to answer the tag...

Haa..ini lar beg yg aku usung hari2 tuk g keje jew coz lau aku kuar bwk Danish aku prefer bwk beg galas baby senang nk sumbat segala benda yg berkaitan ngan danish sambil2 tu aku selitkan skali purse aku..Beg nie aku beli last year bln 9 bleh thn lama gaks larr beg nie mengabdikan diri pd aku n xtau lar sampai bile..tp aku suker beg nie coz besau n colour nyer yg senang nk match ngan bj2 yg aku pakai..Jom kite tgk apa isinyer..

Tadaa...haha inilar yg ada dlm beg aku..Of coarse purse yg bleh memuatkan hs sekaligus, Pas keje, beg makeup (lipstik, two-way foundation makeup, day krim d'wajah, pencuci muka, minyak cap kapak, one drop perfume ) n lastly shawl..

Hahaaa..(ketawa jaat..) time to tag u olls my blogger follower..
*
*
*
*

So, besar hati kiranyer korang tinggalkan link korang kt n3 nie biler dah jwb k..xsabar nk tau apa isi peroot beg korang plaks..Till then yaa..

10 ulasan:

Fieza79 berkata...

dh dpt n dh jwb tag ni..

aLyNnZ berkata...

hehe alynn..k.mas yg tag fieza kan..? alynn kena tag dr k.mas gaks..

Ju@Lucky^Mummy berkata...

Fuuuh.. seb baik x kena... hihihi

NURUL IZZA berkata...

heheh..tag dulu xjwb lg ni alin..nsb baik xde lak senarai dalam tag ni.kuikuik..iza suka buat tag tapi ms xbyk.heheh.

alin, iman mmg hisap puting tp skg dh xnak dh.sbb dia suka buang.tp bila nak tido dia nak nyotnyot.huhu kenapa ye lin?

NURUL berkata...

SEBELUM NI NURUL PUN DPT TAG MCM NI TP NURUL TAK DPT JWB DGN TULIS ENTRI SBB MALAS AMIK GMBR BEG. HIHI DLM BEG NURUL TAK ADA APA SGT TP YG PENTING ADA LOSYEN SBB TU PENTING BG NURUL :)

maszmadi berkata...

haha, Akhirnyer da dpt jwpn.. huih!! byk gak bnda dlm beg alynnz yerk. Hm, seb baik shawl jerk yg ader bkn lampin danish yerk.. hehe

Hafnidah berkata...

sudah jawab tag kak lin. lain kali kalau ada apa2 tag, bagi la lagi ye. suka la.hehe

Dayu berkata...

my handbag penuh dgn segala mcm benda yg tak perlu
sampai kalau nak carik kunci kete, siap kena kuarkan smua benda
kalau nak kena ragut, mmg lebih dr sempat..
*insaf...insaf*

mamaaerish@eb berkata...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

[-suziey-] berkata...

dh lama xbuat tag..hiksss..keje gomen ek..kementerian ape?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...