Pengikut

20 Mei, 2010

My Second Anniversary (n3 trlewat gilerzz..)

Huh..jeling2 tickers kt sblh dh 4 hr terlewat dr tarikh 16 Mei dimana aku n hubby disatukan secara sah thn 2008..Ohh god, how time flies..(owhh..sori to myself n hubby = Danish)..Bkn lupe tp cr cd wedding pic x jumpe..hik2..almaklum ar pic wedding kt album slalu lar kite belek at last cd letak mana pun bley lupe..So, thanks to hubby coz finally last night his found the cd..

Dear, dua thn pelbagai suka n duka kita lalui bersama sehingga lahir nye permata hati anugerah x ternilai dr NYA Muhammad Danish Nurharis Bin Hamza..Semoga kita dibekalkan kekuatan, kesabaran, ketakwaan dlm menempuhi hidup yg penuh liku bersama hingga ke akhir hayat dan diredhai Allah s.w.t..Ameen..

Hurmm..tetiba rs sgt emo..(touching..)
So, 4 the first time in BLOG..Jom layan my wedding pic..( shy2 cat )

Pose trakhir sblm bergelar isteri...
Tatkala nie Tuhan saje yg tau..jantung berdegup kencang cam dh nk terkuar..

Alhamdulillah dengan sekali lafaz aku selamat bergelar isteri kpd hubby..
Dah sign tu tanda semuanyer dh selamat..hik2 then br leh ciomm dahi..ye tak?

Kehidupan bersama baru bermula...
Sekian...

8 ulasan:

mamamarissa berkata...

happy 2nd anniversary to & hubby...many years to come *hugs*

maszmadi berkata...

hepi anniversaried (btul ke grammer aku nie) alynnz + hamza = danish.. eh!! da 4 ari lpas la.. tp leh celebrate lg kan.. hehe

chugie berkata...

happy annv...

Fieza79 berkata...

cantek gamba wedding alyn...
selamat ulangtahun perkahwinan...hope sntiasa berbahagia...

Nadiah Sidek berkata...

happy 2nd anniversary alin! smg berkekalan sehingga ke akhir hayat..

silvertech berkata...

hepi anniversary !

sy punye minggu depan...;)

Dayu berkata...

sgt bermakna anniversary dgn adanya permata hati ni kan
me myself pun dh tak sbaar nak celeb our 1st even dlm pantang lg. nak gak makan kek..tak kira..tak kira

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

hepi 2nd annivesary dear
sori lmbt wish
skang susah benor nak blogwalking
update blog sendiri pon curik2 masa kat ofis..uhuhu

semoga berbahagia ya//aminnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...