Pengikut

09 Ogos, 2012

Juadah Berbuka Puasa 18 Ramadhan

Salam 20 Ramadhan..Alhamdulillah kurang dari 10 hr lagi umat islam seluruh dunia akan menyambut hari lebaran..dalam kemeriahan menyediakan kelengkapan utk menyambut hari lebaran, raya2 gak pose kena diteruskan..hihi..ok lar, time berpuasa ni mmg xdpt nak elak pale otak ni pikir pasal menu berbuka pose..hari2 google resepi hikhik..at last menu simple gak yg menjadi pilihan..kali ni alynn nak share menu berbuka pose kami sekeluarga pada 18 Ramadhan yg lalu (acra buah tu alynn beli kat Promosi Kraf Aidilfitri kat opis..)

Simple but air tangan mak mmg tiada tandingan..


note : thanks mak tanpa jemu menyediakan hidangan buat kami sekeluarga..
weekend nanti turn alynn masak plak k..hikhik

3 ulasan:

Hafnidah berkata...

masak banyak2 kak lyn. nak tapau sikit. hehe
sekejap je kan ramadhan pun hampir sampai penghujung..
selamat berbuka kak :)

Nor Iman Hashim berkata...

sedapnyer goreng ikan bilis tue alynn...menyelerakan!

PUANSTOBERI berkata...

eh.baru tingat... acar buah ada dlm peti ais... hiwhwihwiw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...