Pengikut

13 September, 2012

Kemeriahan Aidilfitri 2012

~~Assalammualaikum~~

Syawal dah nak ke penghujungnyer..hr nie br berkesempatan upload pic raya alynn sekeluarga..rasa sekejap jew masa berlalu kan..rasa cam nak raya balik pun ada hikhik..(ngalahkan budak-budak plak aihh) ..tahun ni pic raya cam tahun2 lepas sbb nak dapatkan angle terbaik utk my hero adalah sesuatu yg plg mencabar...aduss...datang moodnyer posing kemain lagik..cube dtg hangin kus2..adoiaii..ade lar  sket pic yg bole di share utk blog kesayangan ku ini..so jom layanzz pic raya alynn n family..

Raya pertama dan kedua dirumah alynn..

 *******************************
loike this pic..Danish nmpk geletis sgt ngan abah..

*******************************
Loike gaks pic nie walaupun goyang..kenangan Aidilfitri Onyang dan Cicit..

*******************************
Pic wif atuk kesayangan..

*******************************
Bergambar kenangan bersama Family mertua di Hari raya ke 5..

  *******************************
Family BIL wif PIL

 *******************************
PIL wif cucunda tersayang

p/s: itu jew yg dpt alynn share..hari raya yg selebihnyer sonok beraya sakan..nak snap pic pun cam xsempat (sibuk makan..ahaks) apatah lagik nak kuarkan kamera..alahaii..tp seronok tgk pic member2 yg snap pic utk every rumah yg dorang g beraya..kenangan sumer tu kan..?

3 ulasan:

Hafnidah berkata...

kak lyn nampak manis beraya dengan tudung radiusite :)

myfara FLK berkata...

akak cantik tudung..bekenan lah..

maszmadi berkata...

lama sungguh x nampak danish life..... bila la buleh jumpa yerk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...