Pengikut

06 September, 2012

# WW # tak jadi..JANJI DITEPATI..

~~Assalammualaikum~~

Hajat dihati nak publish smlm utk #WW#..sbb malas nak ngomel panjang2..hikhik
xder apa yg nak dihebahkan sbb mmg dah sedia heboh..
satu mesia kot yg hadir pad malam Janji Ditepati kat Stadium Bukit Jalil pd 31 Ogos yg lalu..
sama ada rela mahupun paksa alynn n hubby antara lautan manusia yg hadir..
Kraftangan dapat 'Token'..Kementerian hubby dpt KFC (3ketul ayam plus burger) n Cuti gantian!!
Cuti Gantian yg best almaklumler dah akhir2 taun nie cuti dah kurussss..

Sampai Bukit Jalil dgn train lebey kurang kul 5..
Hajat dihati nak lek awal sebab esok nyer ada makan2 satu family mertua di teratak ku..
tapi lepas maghrib hati terpanggil utk masuk Stadium biler lagik kan nak masuk..
(first time kot masuk stadium bukit jalil..hampeh)
Bukan slalu dpt g jom bergambo dulu..

Peace no War

my hubby..(sila abaikan adik yg kt blkg tuu..)

p/s: Semangat berkobar biler berada dlm stadium n seronok tgk parents yg kendong anak-anak sambil mengibarkan jalur gemilang..kena pupuk kan semangat kemerdekaan cintakan negara pada anak2
(next year lau kena g lagi boleh kot bwk danish..dah besar sket..)

Mlm ni bergerak ke Penang utk Majlis Konvokesyen Adik Bongsu hr Ahad..
semoga perjalanan kami mlm nie dilindungi-NYA..
4 hr 3 mlm..hurmm kire coti2 mesia gak lar kan..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

owh alynn x bawa danish ker?..... kalu bawa dia mesti lagi meriah kan... anak jepun sambut merdeka kat malaysia... hehe

aLyNnZ berkata...

hampir2 nak bawak dah kak sbb xder saper nak jaga pai malam..sib baik adik paksa rela nak jaga danish..

meriah mmg meriah kak..huru hara pun iyer gak..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...