Pengikut

26 November, 2012

Chef Astro Application..


Asslammualaikum..
Monday bluess..
Mata pun jadik bluess..redup jer..
Hujan sesgt ler lebat..
Ok kena get ready mentak n fizikal..
Jalan sure jammed teruk..
Makanyer akan sampai lambat hr nie..huhu..

Anyway hujan rahmat semog perjalanan kite semua petang ni dipermudahkan..ameen..
So..nak mengadu domba mana tau kan member blogger dapat menyelesaikan masalah alynn nie..

Last 2 week alin tertarik dgn iklan di astro utk app astro chef..sonok wo sbb blh tgk resepi yg di hidangkan oleh peserta2 master chef musim ke 2 nie..at least boleh upgrades masakan air tangan sendiri kan..kan..

Tp..sedihnyer app astro chef tu tak digunakan ler senang citer tak berfungsi..biler try nak open hp akan jdik gelap..seterusnyer hang..(ke app ni hp tercanggih paling manggih)..huhu..

Ada sesiapa ker yg pernah try this app?
..Insta Pic..

1 ulasan:

maszmadi berkata...

hubby dah install ritu, tapi dia kata x boleh nak buat pape kat app tu..... so sekarang dia dah buang dah... baru jerk nak suruh cari resepi nak try, kecewa tau... huhu

harap2 ada orang astro yang baca entry alynn nieh.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...