Pengikut

10 Disember, 2012

quality time : Picnic di Halaman Rumah

~~Assalammualaikum~~

Didahulukan sebagai pembuka kata..cecewahh
hihi..takder pengumuman penting pun yg nak disampaikan..
saja sbb dah ta tau nak mulakan story mory cemana gaya ntah..

Ok lar sebenarnyer nak share dinner kami di rumah TNB2 tempoh hari..
babah nyer ler yg mulakan..Haihh..
apa kata kite mkn kat luar..sambil2 amik angin diluar..sambil makan2..borak2..
my hero pantang dgr ye lar danish skrg dah semakin fhm apa saja topic yg kami somi isteri bualkan..
so, apa lagi biler dinner dah ready Danish sendiri mintak nak mkn kat luar..huhu
mmg tak boleh nak mengelak dahh..sib baik gaks time kiterang mkn tu tak der nyamuk..
lau tak dgn nyamuk2 skali join mkn hahaharr..

See..budak hepi dpt mkn kt luar..

Cenyum lagikk...

Ok ini ler tmpt picnic kami yg tak seberapa..
dan favourite area kami lepak2 diwaktu petang..



note : minngu yg sgt busy dengan persiapan perkahwinan my BIL..
kenduri di pihak perempuan dan pihak lelaki..

~~Till Then~~

4 ulasan:

maszmadi berkata...

wah... dah ada meja kat luar umah, lepas ni kompem ada taman anggur kat tepi tu kan... bestnyer...

Rose Lynna berkata...

seronoknye dia.. hehe

Hafnidah berkata...

bestnya ada tempat nak port. kalau rumah saya, mana nak picnic kat luar ni. hehe. sekali sekala amik angin luar kan kak :)

Nor Iman Hashim berkata...

bestnyer...nak join skali leh...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...