Pengikut

30 Disember, 2012

Together forever♥Dihari Minggu...

 ~~Assalammualaikum~~


Hurmm..jap jew dah hari Ahad kan..?
Rasanyer nak hr Sabtu semula..
Alamatnyer ko mimpi seploh kali pun..
Mmg takkan nyer dpt melainkan tunggu jew lar hr Sabtu yg akan dtg..hihi..

Weekend ni alynn sekeluarga tak kemana2 pun. Memandangkan kesihatan alynn sekeluarga masih tak mengizinkan..still batuk selsema..dan dgn sore saling tak tumpah cam itik nila..huhu..ckp slow2 tak dgr 
ckp kuat makaihh.. hudus bunyiknyer..khikii..sabo jew ler..


So, kalau dah dok umah tu aktiviti wajib adalah masak memasak ler..
takder menu spesel pun hanya udang masak lemak cili padi jew..
(xspesel sbb dah slalu buat..hihi)

Tp ada menu tambahan dr my hubby..menu wajib ms kami menetap di KL tatkala alynn mengandungkan Danish..mkn ngan nasi panas boleh bertambah2 nasi dibuatnyer..menu ni alynn pernah buat dan alin percaya member2 semua cornfirm pernah buat..tp hasil air tangan hubby yg buat menu tu begitu special kan..kan..?

So, jom review...

~~Wasalam~~

3 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

ermm mesti bersemangat masak sbb ditemani hamza...lauk2 pon sedap...

asparaguswhite berkata...

teringin rasa udg masak lemak alin tu

AzLiN SaFeNa AzIhAR berkata...

hi...salam perkenalan dan selamat tahun baru... menarik dan cantik blog u ni.. feel free visit my blog dan follow.. www.azlinsafena.com tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...