Pengikut

26 Mei, 2015

Bread Lasagna

Geletis sgt tajuk kali ni kan..
Semua pun memasak dgn kasih syg kan..alynn ni mmg jarang memasak tp niat nk memasak utk keluarga tu selalu membuak2 cewahh..nak2 lagi abg danish skrg suke makan pandai memuji masakan mamanyer sedap bertambah berbunga ler hati ni bak memasak kannn..

alynn, weekdays duduk dgn mak..blk keje dh lewat ptg mak dah siap2 masak utk anak2 nyer..alhamdulillah syg mak..weekend selalunyer kalau tak blk melaka br lar alin blk rumah sendiri di sendayan..so fhm2 je lar mmg takder stok brg2 dapur yg kering mahupun yang basah..

So, iman menggoogle resepi alin join sekaki..kami mmg dah lama pasang niat nak try masak nasi ayam selalu jew tak kesampaian..tp kali ni tekadkan jugak hasrat..hr sabtu lagi iman dh masak ns ayam seronoknyer..alynn pg sabtu abg danish sport day blk sport day hubby topup tido sbb mlmnyer blk dr outstation ke langkawi sampai rumah dah pukul 3 pg..penat tak abis lagik..

Ok dh rasa niat nak msk ns ayam kecundang..biar lar cam takder mood dah..hihi..tp biler hubby bgn try jugak usha2 ajak g mydin..yeayy hubby tak menolak maka on ler misi nasi ayam..Tiap kali nk memasak ni mmg jenuh sket lar sbb semua pun nk kena beli termasuk ler bebawang bagai..haihhhh..

Awal pg ahad..siapkan breakfast bread lasagna..breakfast omputih gituu..sepatutnyer letak mix vege tp disebabkan abg sanish tak suke sesayur tuu so mama letak daging cincang jew..seperti biasa pengadil masakan mama adalah hubby dan abg..dorang cakap sedap..hihi..ok boleh buat lagi next time..

Taraaa..

Opps..panjang sgt membebelnyer..n3 nasi ayam tungguuuu..

2 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

nampak sedap alin nanti boley ler kongsi resepi eh...hehehehe

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

alaaaa..mana resipinye..nak resipe plisss..hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...