Pengikut

07 Mei, 2015

Checkup Baby D 1 Tahun

Appoinment Baby D sepatutnye pada tarikh Baby D genap 1 tahun pd 5 mei yg lalu tp mama bnyk mkn semut..pg nyer nak pegi keje br lar hegeh2 nk tgk buku pink sabar je lar..so tukar appoinment kpd semalam..

Appoinment kali ni mama nebes sket sbb Baby D nak kena cucuk..dulu baby D kecik ok lagi tp skrg dgn kekuatan tubuh bdn baby D yg merisaukan..alahai kesiannyer budak nk besar ni kena cucuk..

Kali ni pergi ditemani mak ngan abg sbb appoinment ptg abg pun dah blk sekolah so boleh lar join..abg suker sgt dpt ikut..cucuk sekali dgn adik dia br tau haha..

Baby D b4 kena cucuk..

Selepas kena cucuk..
Masih dlm sendu cuba dipujuk oleh wan..

Akhirnya Baby D lena dlm dakapan wan..

Semoga membesar sihat yer syg..

2 ulasan:

wahida berkata...

hahaha..sama la kita...sepatutnya jr ada check up semalam, tapi relax je boleh x ingat...sampai klinik yang kol remind...hahaha...

semoga baby D membesar dengan sihat ye sayang...

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...

alalala..siannya die kena cucuk..tak lame lagi bby zayed plak kena cucuk..hahaha..3rd bby ni biasa papa die yg bawak gi klinik sebab klinik dalam base jek kan..hrp2 oklah die nnti tk nangis kuat sgt ..agagaga

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...