Pengikut

03 Julai, 2012

Attend Kenduri Kawen Timah n Apis

Story mory yg hampir basi..plan nak update awal tp xkesampaian sbb kena outstaion ke Cherating, Pahang utk Makmal Rekaan Fesyen Komersial sempena Kraf Aidilfitri 2012 (ada yg ingin di kongsikan tp xjanji biler..haha) Pas balik dr Cherating sibuk utk preparation Promosi Kerja Kahwin pulakk..Sudahnyer pai ler ke hari ni..

Pd 9 Jun yg lalu kami attend kenduri kawen opismate kat Negeri Sembilan iaitu Timah n Apis..Akhirnyer, percintaan both of u ke jinjang pelamin..n Alhamdulillah dgr2 dah ada khabar gembira setelah sebulan berumah tangga..(nmpk sgt citer basi huhu...)

Sorry Pic by camera h/phone mmg mendukacitakan..


Kami sampai awal sblm kul 12 sbb plan pas pekena nasi minyak nak terus beredar..sbb kami ada nak ke destinasi seterusnyer..tapi rasa macam x complete plak xdpt tgk pengantin..tunggu nyer tunggu pengantin berarak selepas kul 2..humangaihhh 2 jam patutler danish serba x kena asyik ajak balik..hihi..

posing dr budak yg dah borink...


So, destinasi seterusnyer...bagi hint dulu k..


Till Then..

3 ulasan:

Nor Iman Hashim berkata...

x sabo nyer nak tggu n3 destinasi seterusnyer...

maszmadi berkata...

wah!!!!! danish tengok dinosaur ker..... bestnyer...

asparaguswhite berkata...

ho ho ho..tengok dinosaur yea..mesti danish ni menangis?betul tak? ke danish alin seorang yang berani n powerful...he he he

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...