Pengikut

01 Julai, 2012

Edisi sambungan "KENAPA TU CAYUNK?"

Assalammualaikum..salam sayang untuk semua..

Dikesempatan dalam kesempitan waktu yg ada (dtg bertugas d pusat rekaan kraf sempena promosi kerja kahwin 2012) alynn nak melangsaikan entry yg tergendala sehingga kini menjadi tanda tanya..(cecewah mcm ler ada yg tertanya2 ntah2 xder yg ingat pun..perasan lebey..) ok lar n3 nie sambungan dari post wordless wednesday yg bertajuk Kenapa Tu Cayunk?? Ada gak diantara my fwens yg meneka dgn betul tp spt yg sedia maklum xder hadiah k..hikhik..

# Adegan pertama #

# Adegan Kedua #

# Adegan Ketiga #
Akhirnyer setelah ditanya..
Mama : Knp nie Danish..?
Danish : Sambil mengesat airmata lalu berkata Anish nak ni mama...
Mama : uiihh besarnyer sambil memujuk si anak utk amik car yg kecik sket..
(huhu..bukan apa tiap kali g tesco, JJ, stesyen minyak petronas ada saja menan yg akan dibeli..nipis poket mama n abah cayunk..biler dah tgk anak merah bijik mata parents mana yg sanggup kan so dpt belikan yg kecik pun ok asalkan si anak x terus menangis...)

mama n abah luv u so much...

1 ulasan:

eB berkata...

adoi . nk stori nih.
eB ader mslsh kalah ngan anak. pantang anak amek aper pn, eB ttp byr. camno tuh? sbb tuh kena kluar ber2... shah tuh pandai thn walopn bukan dier yg sponsor... hik3 ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...