Pengikut

30 Julai, 2012

Hasrat yg slalu tertunda, Atuk jugak yg belikan...

Act, hasrat nak belikan Danish capal sejak terpandang terpaut hati kali pertama semasa HKK 2012..
ms tu bukan jalan saja2 tp time tu tgh buat keje so xbwk duit lebey..hajat dihati mmg nak beli tp kena amik duit dulu..tup tap..ntah camner boleh terlupa nak beli.

ok xper lar nanti try tgk masa Promosi Kerja Kahwin 2012 lau ada rezeki  mesti ada usahawan yg sama bwk lagi capal utk kanak2..first day promosi alynn dah nmpk usahawan capal tu..booth nyer senang jew nak cari..
ok kali ni mmg nak beli boleh pakai masa raya nanti satu set dgn baju melayu...ala encemnyerr...
dah pegi survey tp xsure plak saiz apa..so kena bwk kasut danish utk dapatkan size sebenar..
hr seterusnyer lupa nak bwk..hr selepas tuu mamai mamun lagi maknanyer xbwk jugak..


At last, last week atuk nyer gak yg belikan..cam tau2 plak..padahal xpernah pun bgtau hajat nak belikan capal tuk Danish..Instinct kot..Anyway thanks atuk n wan..

2 ulasan:

maszmadi berkata...

hihi, mesti hemsem danish pakai capal ni kan.. tapi danish jalan ngan atuk jerk tau, jangan jalan ngan mama coz atuk yang belikan capal nieh.. hehe

aLyNnZ berkata...

Maszmadi : haha..oleh krn atuk yg belikan so kena jalan ngan atuk jew lar eh..? huhu..sedey mama

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...