Pengikut

27 Julai, 2012

Kena Paksa Sengih...

Salam 7 Ramadhan maknanyer slps berbuka puasa ptg nanti genap larr seminggu umat islam berpuasa..Alhamdulillah..pose oleh itu lunch time kami xkemana stay opis..So smlm pai rumah kul 6.15 ptg hubby ajak g bazar ramadhan kat S2 kebetulan plak ms tu danish lena lagi..haihh slalu nyer kalau balik xsempat bukak gate danish dah menjerit mama!! (uppss mama jew eh abah xsebut luper kew..?) bukan apa kalau Danish xfollow ringkas sket tau2 jew lar org ramai bersesak2 lgpun sampai dah agak lewat..kat bazar alynn sempat lar rembat air tebu, kuih melaka,2 jenis ikan bakar dan ayam goreng apa ntah xingat nama plak (anis pesan)...hihi..

So smlm slps berbuka puasa kami satu famili dihidangkan dengan dessert nyummy resepi baru make by Acu a.k.a Anis iaitu Trifle... punyer larr jakun First time mengenal apa itu Trifle..biler dah try makan ermm..nyummy mmg sedap. alynn suke trifle yg ada kek..besstt..tgh syiok menikmati trifle, boleh terlupa nak bg anak bujang ku rasa..hampehh nyer mama..haha..so sebagai habuan utk mkn trifle Danish kena senyum dulu mama nak amik gambar..almaklum ler lately danish mmg payah bergambor adalh sesat 1..2 kpg gambar yg elok yg lain bnyk yg goyang..huhu..


Kualiti pic agak kureng h/p xder flash..huhu..
pic danish yg kena paksa bergamba wif trifle acu sblm merasa trifle..
Laa..mama soh senyum bukan sengih menyeringai cenggitu..

Selamat berhujung minggu dan terus menjalani ibadah puasa.....

5 ulasan:

maszmadi berkata...

macam best jerk... ada resepi x alynn..

eB berkata...

xper la nak paksa2 pn. sbb nmpk sgt2 sedp... perghhhhhhhhh
^_____^

aLyNnZ berkata...

maszmadi: haah best kak..utk kali pertama buat..nanti alynn tanyakan resepi kat adik alin k

aLyNnZ berkata...

eb:hihi..itu lar mama mkn sorang pai xhengat anak..danish kebetulan sporting nak bergambo..tp guna camera phone jer larr..

QasehnyaRania berkata...

ooo trifle...;)
cer tgk folder lama2 ada kek yang ciksu dah buat..yg lain malas pula nak masuk picca..hehe

senng nti boleh la..
jom join ni
http://lobaksusue.blogspot.com/2012/07/lebih-ramai-lebih-meriah-dunia-blogging.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...