Pengikut

18 November, 2013

Annual Concert & Graduation 2013 SRK Seremban

As Salam,


17 November adalah hari Annual Concert & Graduation 2013 Smart Reader Kids, Oakland Seremban.. Yeaa..sgt2 excited coz nak tgk my hero dance..hari2 my hero tunjuk step dance..tapi2 spt Hari Sukan yg lalu biler tibe hari dan masanyer my hero mule buat perangai..tak join concert..OMG..frust mmg frust nak tak nak kena pujuk jugak my hero pergi terpaksa guna kan sedikit ketegasan setelah bermcm 'upah' di tawarkan pun still tak jalannn..adoiaiii..ms sport day dulu boleh lagi terima alasan lagipun at that time my hero br jew sebulan masuk skolah..so ok lar kan bg chance..but this time no..no..no..dah sampai dewan my hero tak nak masuk..pujuk2 ok lar my hero mengalah..dah masuk dewan tak nak tukar baju utk buat persembahan pulakkk..sabo je lerrr..pujuk lagii n at last my hero cam redha jew walaupun dlm sedu sedan..dr kejauhan my hero teachers said " Danish why are crying..?? " hahaa..

ok ready wif his costume..peace yaw!!



after abah send my hero to his teacher i hope that everything will be ok..

anak yg nak perfome mama plak yg lebey nebes..worried jugak sbb teacher SRK tak sama2 menari utk conduct their student ttp student SRK sendiri yg conduct each other..maybe tak nak student terlalu bergantung pd teacher..alhamdulillah my hero do his best!! every step my hero ingat tanpa menoleh member sebelah..lucu sgt2..nak share video tp tak brp nak reti..huhu..

notajarijemariku : abis jew concert my hero tuntut segala yg mama n abah janjikan..haha nasib le pandai berjanji oandai ler tunaikan ye tak..?


2 ulasan:

maszmadi berkata...

danish dah besar.....
good boy lah danish boleh menari sendiri sekarang...

Cho Zila berkata...

teringat adik akak masa tadika dulu.. masa latihan memang dialer ratu sekali dah betoi2 dia tak nak naik pentas... tapi ni okler naik gak pentas...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...